Werkgevers voelen de impact van een tekort aan vaardigheden op een slecht welzijn van het personeel, een verhoogde werkdruk en een verminderde winstgevendheid

Nicole Smith

Volgens het Enterprise Barometer 2022-rapport van de Open College, gepubliceerd in samenwerking achieved de Britse Kamers van Koophandel, ervaren Britse organisaties het domino-influence van aanhoudende tekorten aan vaardigheden en uitdagingen op het gebied van werving, aangezien meer dan driekwart aangeeft een verminderde productie, winstgevendheid of groei te zien .

Het jaarverslag van de Open up College, dat een temperatuurcontrole van het Britse vaardighedenlandschap biedt, benadrukte ook het result dat het tekort aan vaardigheden heeft op het moreel en het welzijn van het personeel, aangezien bijna driekwart van de organisaties zegt dat de influence de werkdruk op ander personeel verhoogt. Deze statistiek is jaar na jaar dramatisch gestegen, toen slechts 56% van de respondenten uit het rapport van 2021 beweerde dat hun personeel more druk ervoer.

Om het probleem aan te pakken, zal meer dan de helft van de grote organisaties het komende jaar meer investeren in de opleiding van hun personeel, vergeleken achieved 47% van de kmo’s. Het domino-influence van deze tekorten heeft ook gevolgen voor de bedrijfsgroei, aangezien 28% van de bedrijven zegt dat ze werk hebben moeten weigeren of niet op werk kunnen bieden vanwege hun personeelstekort.

Uit het rapport blijkt ook dat meer dan twee derde van het MKB momenteel te maken heeft fulfilled een tekort aan vaardigheden. Dit loopt op tot 86% van de grote organisaties, in scherpe vergelijking fulfilled het rapport van vorig jaar, waar bijna een kwart van mening was dat het vinden van personeel achieved de juiste vaardigheden de grootste uitdaging voor bedrijven was. Organisaties meldden dat ze de volledige effects voelden van complexe sociaal-economische kwesties zoals Covid-19, Brexit, de oorlog in Oekraïne en stijgende bedrijfskosten – allemaal bijdragend aan het tekort aan vaardigheden.

Maar terwijl negen op de tien grote organisaties kijken naar een strategische langetermijnbenadering van vaardigheidstekorten en een schriftelijk program hebben om dit aan te pakken, zei slechts 43% van de micro-organisaties (met minder dan 10 werknemers) dat ze een of ander prepare hebben om personeelsproblemen aanpakken. Evenzo zal meer dan de helft van de grote organisaties het komende jaar meer investeren in de opleiding van hun personeel, vergeleken met 39% van de micro-ondernemingen, wat aantoont dat grote organisaties momenteel beter zijn toegerust om wervingsuitdagingen aan te gaan, ondanks het feit dat er grotere lacunes in de vaardigheden worden gemeld.

De Open up Universiteit werkt voor het eerst samen fulfilled de Britse Kamers van Koophandel voor haar 2022 Small business Barometer-rapport. Gebaseerd op een onderzoek onder 1.300 werkgevers, uitgevoerd door de Britse Kamers van Koophandel, is het rapport een jaarlijkse temperatuurcontrole van het Britse zakelijke landschap in een groot aantal verschillende Britse landen, regio’s en sectoren.

Viren Patel, directeur van de Business enterprise Development Device van The Open up College, merkte op: “Ons Company Barometer-rapport benadrukt de noodzaak voor werkgevers om een ​​strategische langetermijnbenadering te volgen om de vaardigheidskloven aan te pakken en dat het belangrijker dan ooit is om een ​​proactieve kijk te hebben. op de vaardigheden van medewerkers.

“Het rapport laat ook zien dat werving moeilijker is dan ooit en dat de emphasis ligt op het laten groeien van talent van binnenuit en het openen van kansen voor verborgen expertise, zowel binnen als buiten de organisatie. Het personeel lijkt meer dan ooit onder druk te staan. Als we kijken naar het rapport van vorig jaar, geven steeds meer werkgevers toe dat het tekort aan vaardigheden de werklast en het welzijn van hun teams verhoogt.

“Door het werk van The Open up College achieved werkgevers hebben we gezien hoe onderwijs een enorm verschil kan maken voor de impression en diversiteit van het personeelsbestand. Onderwijs is een enorme aanjager en speelt een cruciale rol bij het verlichten en oplossen van het tekort aan vaardigheden. Als we de ambities kunnen benutten van onze mensen die producten en diensten leveren, dan is dat een acquire-win voor iedereen.”

Jane Gratton, Head of Folks Plan bij de British Chamber of Commerce merkt op: “De tekorten aan vaardigheden nemen toe en het land kan zich deze belemmering van de economie niet permitteren terwijl we herstellen van de pandemie en worstelen fulfilled de affect van geopolitieke gebeurtenissen. We hebben een flexibel vaardigheidssysteem nodig dat snel kan reageren op de veranderende behoeften van bedrijven, de overgang naar een meer digitale, geautomatiseerde en netto nul werkplek ondersteunt en bedrijven het vertrouwen geeft om investeringen in opleiding en ontwikkeling te stimuleren. Het plannen van vaardigheden is nog nooit zo belangrijk geweest en het is tijd voor werkgevers, opleidingsaanbieders en beleidsmakers om samen te werken om ervoor te zorgen dat het vaardighedensysteem voordelen oplevert voor individuen, bedrijven en de economie.”

Next Post

Joffre Capital koopt belang van 25,7% in Playtika

&#13 Personal fairness-onderneming Joffre Cash heeft een belang van 25,7% gekocht in Playtika (Nasdaq: PLTK). De Chinese aandeelhouder van het bedrijf heeft aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gemeld dat het zijn controle in het Israëlische gamingbedrijf heeft verkocht. Joffre Money betaalt 21 greenback for every aandeel voor […]
Playtika head office in Herzliya Credit: Eyal Izhar