Weekendfavorieten – Rocket Reach, Burb, Hopps

Nicole Smith

Mijn plan voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van backlinks naar een handvol applications of geweldige inhoud die ik in de loop van de 7 days tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de article is een favoriet voor de 7 days van een on the internet bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Raket Bereik – Geen LinkedIn-stalking, Google-zoektocht of gewoon gissen meer bij het zoeken naar lead-e-mails. Rocket Reach helpt je direct in get in touch with te komen satisfied de juiste beslissers bij bijna elk bedrijf.
  • Burb – De projectmanagementtool voor communities en cursusmakers. Achieved Burb kun je al je communities op één plek zien en je succes analyseren, betrekken en volgen.
  • Hopps – Heeft ervaren en doorgelichte specialists voor u klaar om in te huren. Je vertelt de mensen van Hopps gewoon welk werk je moet doen en zij vinden de perfecte match voor jou.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis E-book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Advertising and marketing Specialist Network heeft me geholpen om mijn bedrijf met meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Company, Fargo, ND

Next Post

Rusland voert gevechten op met wijdverbreide bombardementen

De Russische minister van Defensie gaf militaire eenheden in Oekraïne de opdracht om de gevechtsactiviteiten ‘verder te intensiveren’ op een instant dat de komst van geavanceerde westerse wapens de tegenaanvalcapaciteiten van Kiev vergroot. Russische luchtaanvallen gingen door in noordelijke, zuidelijke en centrale gebieden, vaak ver van de frontlinies en gericht […]
Rusland voert gevechten op met wijdverbreide bombardementen
marketblogs.nl WordPress Theme: Seek by ThemeInWP