Weekendfavorieten – Hoe u professioneel zegt, Ruttl, Cloud API

Nicole Smith

Mijn program voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van back links naar een handvol instruments of geweldige inhoud die ik in de loop van de 7 days tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de submit is een favoriet voor de 7 days van een on line bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Hoe om professioneel te zeggen – Als je ooit hebt geprobeerd een e-mail te typen voor je werk en je weet wat je wilt zeggen, maar weet je niet precies hoe je het moet zeggen. Nou, nu heb je een oplossing. Dit is een gids voor uw dagelijkse “professionele” interacties (grapje, probeer het op eigen risico).
  • Ruttl – Fungeert als een digitaal whiteboard voor websiterecensies, het volgen van bugs, application-recensies, PDF- en beeldannotaties en nog veel meer. Ruttl is een nieuw variety feedbacktool voor web sites die een geweldige workforce- en gebruikerservaring creëert.
  • Cloud Eyesight-API – Cloud Vision API is een instrument van Google waarmee u uw afbeelding kunt uploaden en de aanbevolen afbeeldingsannotaties kunt bekijken. Dit is erg handig bij het labelen van digitale afbeeldingen of het verbeteren van Website positioning.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis E-book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Marketing Expert Community heeft me geholpen om mijn bedrijf achieved meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Company, Fargo, ND

Next Post

3 tips om in gedachten te houden bij het fuseren met een ander bedrijf

Als u een bedrijfseigenaar bent, kan uw primaire doel (naast het bieden van hoogwaardige support aan uw klanten) zijn om uw bedrijf te laten groeien. Er zijn verschillende manieren waarop u dit doel mogelijk kunt bereiken. In sommige gevallen is een manier om een ​​bedrijf te laten groeien, door te […]
3 tips om in gedachten te houden bij het fuseren met een ander bedrijf
marketblogs.nl WordPress Theme: Seek by ThemeInWP