Webinar: Google Performance Max-strategieën

Nicole Smith

Vanaf 1 juli begint Google met het migreren van Google Shopping-campagnes naar Google Performance Max-campagnes. Ter voorbereiding kunt u met ons meekijken om te ontdekken hoe Performance Max de manier waarop u online adverteert zal veranderen en de strategieën krijgt die u nodig heeft voor het opzetten van optimale campagnes.

Schrijf u vandaag nog in voor “Google Performance Max: strategieën voor het bouwen van optimale campagnes,” gepresenteerd door Channable.


Nieuw op zoekmachineland

Over de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Door Media, uitgevers van Search Engine Land en MarTech. Cynthia’s expertise omvat de marketing-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller met meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing. Ze was een voormalig schrijver/producer voor CNBC.com en produceerde thought leadership voor KPMG. Cynthia komt uit Queens, NY en heeft haar bachelor en MBA behaald aan de St. John’s University.

Next Post

Hoe kan digitale marketing uw bedrijf helpen groeien?

U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoe digitale internet marketing uw bedrijf kan helpen groeien. Nou, je bent niet de enige. Veel ondernemers zijn nieuwsgierig naar digitale marketing en wat het voor hun bedrijf kan betekenen. Digitale promoting is een geweldige manier om meer klanten te bereiken en uw bedrijf te […]
header thumbnail image