Wat je moet weten

Nicole Smith

Het bouwen van een professioneel ogende web site lijkt misschien ontmoedigend als u geen technische middelen heeft. HubSpot’s contentmanagementsysteem (CMS), CMS Hub, maakt het maken van een website eenvoudig fulfilled flexibele thema’s, een editor voor slepen en neerzetten en tal van ingebouwde tools voor aanpassing.

Wat als je een startup of een groeiend bedrijf bent? Kunt u de aanloop- of onderhoudskosten van een CMS betalen?

HubSpot’s CMS Hub Absolutely free, de instapversie van zijn CMS, biedt groeiende bedrijven de functies en mogelijkheden van hun CMS en een alles-in-één CRM-platform, zodat ze hun on the web aanwezigheid kunnen opbouwen zonder de financial institution te verslaan.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van CMS Hub Free of charge?

CMS Hub Cost-free is voorgeladen fulfilled veel van de mogelijkheden van de betaalde versies, waaronder:

 • High quality cloudhosting zodat uw bezoekers een naadloze ervaring hebben
 • Een bibliotheek fulfilled flexibele thema’s, die de hoofdpijn van niet-overeenkomende ontwerpen of logo’s wegneemt en het bouwen van een merkgebonden en samenhangende web page eenvoudig maakt
 • Pagina-editor achieved slepen en neerzetten om pagina’s bij te werken en te maken zonder de hulp van een ontwikkelaar
 • Gratis HubSpot CRM-equipment, zoals formulieren en e-mail
 • Meertalige inhoud om gemakkelijk verschillende talen te beheren
 • Bestemmingspagina’s met de mogelijkheid om formulieren en CTA’s in te sluiten
 • Bloggen om al uw essentiële marketinginhoud onder te brengen
 • Site-analyse om de betrokkenheid van uw bezoekers bij uw pagina’s te volgen

U kunt deze mogelijkheden gebruiken om uw webpagina’s, blogposts en bestemmingspagina’s te hosten op een aangepast domein dat uw merk en bekendheid stimuleert. Hoewel dit allemaal geweldig is, is het belangrijk om de beperkingen van CMS Hub No cost op te merken:

 • Een limiet van 25 webpagina’s
 • Maximaal één weblog satisfied 100 berichten, 20 auteurs en 50 tags
 • Geen personalisatietokens of slimme inhoud
 • Geen URL-omleidingen
 • Onmogelijkheid om systeempagina’s te wijzigen, zoals een 404
 • HubSpot-branding op sitepagina’s, blogpagina’s en bestemmingspagina’s

Ondanks deze beperkingen zorgen de functies van CMS Hub Totally free ervoor dat uw nieuwe of groeiende bedrijf van de grond kan komen. U kunt in slechts een paar uur een website bouwen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken more than het inhuren van een ontwikkelaar of speak to opnemen satisfied een externe leverancier. U hoeft geen aanloop- of onderhoudskosten te betalen, en u zult dat ook nooit doen – CMS Hub Free heeft geen proefperiode en blijft voor altijd free of charge. Naarmate u schaalt, kunt u uw inspanningen versnellen doorway te kopen Newbie, Premieof Onderneming.

Bekijk thema’s die free of charge beschikbaar zijn achieved CMS Hub

Een van onze favoriete functies van CMS Hub Totally free is de bibliotheek achieved thema’s satisfied slepen en neerzetten waartoe u toegang hebt. Als je een klein bedrijf bent, kijk dan eens Vonk en Spark Top quality. Deze thema’s geven je wat je nodig hebt om vandaag je merkgebonden, samenhangende site te bouwen met behulp van CMS Hub gratis.

download-vonk

Next Post

We zijn officieel B Corp™ gecertificeerd

We zijn ongelooflijk trots om aan te kondigen dat we officieel een Certified B Corporation® zijn. Na het einde van een uitdagend sollicitatieproces van 18 maanden om de B Corp™-status te bereiken, is dit ongetwijfeld een van onze grootste prestaties als bedrijf. Hoewel we zeker niet perfect zijn, zijn we […]
We zijn officieel B Corp™ gecertificeerd