Wat de beste (en slechtste) digitale marketingbedrijven bieden

Nicole Smith

Het inhuren van een digitaal marketingbureau kan u op het juiste pad zetten om uw bedrijf te laten groeien. Het verkeerde bureau kan uw reis echter tot stilstand brengen.

Digitale marketing, ook wel on line promoting genoemd, maakt gebruik van online om klanten naar uw bedrijf te trekken. Alle marketinginspanningen vinden on-line plaats through digitale kanalen zoals zoekmachines, sociale media, e-mail en tekst- of multimediaberichten.

Omdat er geen tekort is aan potentiële bureaus, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u vanaf het commence satisfied het juiste bureau samenwerkt, zodat u geen tijd en geld verspilt.

Laten we eens kijken naar wat de beste en slechtste digitale marketingbedrijven bieden, zodat ondernemers erop kunnen vertrouwen dat hun bedrijf in goede handen is.

Best: biedt een inkomende marketingstrategie

Niet alle digitale marketingbureaus zijn hetzelfde. Er zijn verschillende soorten digitale marketingbureaus, van aim op zoekmachineoptimalisatie (Seo) tot het kanaliseren van hun inspanningen op sociale media, grafisch ontwerp of web-site-ontwerp.

Full-company digitale marketingbedrijven, of inkomende marketingbureausbeheer je hele on the net aanwezigheid en zorg ervoor dat al je marketinginspanningen naadloos samenwerken om doelen te bereiken.

Een inbound advertising and marketing bureau heeft meestal meer middelen en kan verschillende kanalen en methoden gebruiken, zoals contentmarketing, inbound advertising, e-mailmarketing, social media advertising and marketing en pay back-for every-click on.

waarom is een inkomende marketingstrategie beter? Het gedrag van de koper is veranderd. Alvorens te kopen, doet 81% van de winkelaars on the internet onderzoek, volgens: GE Cash Retail Bank’s tweede jaarlijkse shopperonderzoek.

Ervoor zorgen dat gekwalificeerde klanten u vinden, is essentieel voor succes in deze competitieve on the net marktplaats. Het juiste digitale marketingbureau bouwt een gepersonaliseerde strategie die:

  • trekt aan de juiste doelgroep satisfied de juiste inhoud op het juiste second
  • converteert informele inhoudsconsumptie in een meer vertrouwende relatie, die over het algemeen het verkrijgen van contactgegevens omvat, zodat u efficiënter de juiste inhoud kunt leveren door middel van segmentatie
  • sluit sales gekwalificeerde qualified prospects die nu klaar zijn om te kopen en dat ook doen
  • lekkernijen huidige klanten door waardevolle inhoud te leveren die loyaliteit en retentie verhoogt

digitale marketingbedrijvenl

nbound promoting is gebaseerd op deze vier belangrijke fasen van de reis van de koper en is cyclisch van opzet. Klanten verrassen leidt tot klantactiviteiten die meer klanten aantrekken, en de reis begint opnieuw.

U kunt meer lezen above hoe inbound internet marketing een effectieve digitale marketingstrategie is om uw merk op te bouwen in ons artikel, Hoe digitale marketingbureaus uw bedrijf kunnen laten groeien.

Inbound promoting is niet geschikt voor elk bedrijf. Inbound advertising and marketing is misschien niet de beste optie als u een product or service heeft satisfied een prijs van minder dan $ 500 for each aankoop. Inbound is niet de beste optie als uw solution geen opleiding vereist om te kopen. Het kopen van een potlood van $ 1 vereist bijvoorbeeld weinig uitleg om te weten hoe het u zal helpen.

SLECHTSTE: stelt geen koperspersona vast

Als de digitale marketingdiensten die u overweegt een cookie cutter-prepare hebben dat wordt gebruikt bij elke klant die doorway de deuren komt, is dit een grote rode vlag.

De beste digitale marketingbureaus gaan samen achieved jou aan de slag om eerst jouw ideale klant te bepalen, zodat er een approach op maat kan worden ontwikkeld. Het vaststellen van uw ideale klant, genaamd a koper personais essentieel om uw doel te bereiken om leads voor uw bedrijf te genereren.

Purchaser persona’s zijn fictieve weergaven van uw ideale klanten op basis van echte gegevens about demografische gegevens van klanten en on the net gedrag. Bij het bepalen van een consumer persona, marketingbureau zal speculatie over persoonlijke geschiedenissen, motivaties en zorgen in overweging nemen. Uw koperspersona moet het soort informatie onthullen waarnaar ze online zoeken.

Door uw doelgroep tot in detail te begrijpen, kan uw internet marketing- en verkoopteam nuttige en relevante inhoud creëren die waardevol is voor uw ideale klant.

ons artikel, Koperspersoon | Wat zijn het en waarom heb ik ze nodig?helpt u te bepalen wie uw consumer persona is door uw bestaande klantenbestand, de behoeften van uw potential customers en wat uw prospective buyers doen wanneer ze on-line zijn, nader te bekijken.

koper-persona en kopersreissjabloon

Very best: biedt een verscheidenheid aan gerichte inhoud

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle digitale marketingstrategie is het creëren van articles die is ontworpen om uw consumer persona’s te bereiken.

Enkele van de meest boeiende soorten inhoud zijn:

  • Blog artikelen
  • Movies
  • Afbeeldingen
  • Gidsen voor kopers
  • eBooks
  • Controle lijsten

Dit zijn allemaal uitstekende instruments om waarde te bieden op uw website. Als het consequent wordt gedaan, is bloggen een belangrijke bron van verkeer naar uw web site. Elke keer dat u een blog publiceert, biedt u uw potentiële klanten de mogelijkheid u te vinden en te horen about de oplossingen of producten van uw bedrijf.

Bij het evalueren van uw contentmarketingplan is het belangrijk dat het digitale marketingbedrijf een van uw contentstukken (vaak een E-book, rapport, whitepaper, enz.) aanwijst als het primaire aanbod op uw website. Een aanbieding is een stuk inhoud dat doorway een potentiële klant als waardevol wordt ervaren. Het verstrekken van deze inhoud biedt advies of biedt een pad naar het oplossen van een probleem.

Het kan verleidelijk zijn om elke services die uw bedrijf aanbiedt te promoten. Dit is echter een veelgemaakte fout die veel bedrijven maken wanneer ze proberen hun leadgeneratieprocessen te verbeteren. Dit betekent niet dat u niet meerdere diensten moet aanbieden. Het betekent alleen dat je de waarde van je bedrijf niet moet verwateren door te proberen iedereen overal ter wereld talloze diensten aan te bieden.

In plaats daarvan moet u beslissen waar u het beste in bent en leiding geven aan die specifieke support. Dit heet “land en breid uit.” Uw prospective customers komen naar u toe omdat ze dat ENE DING challenging nodig hebben in plaats van een bedrijf dat een heel warenhuis aan opties biedt. Zodra ze u hebben gevonden, kunt u later on uitbreiden naar de andere diensten die u aanbiedt naarmate hun behoeften evolueren.

Zorg ervoor dat deze ene inhoudsaanbieding een eigen bestemmingspagina op uw web-site heeft. U wilt potentiële klanten niet op een wilde gansjacht of naar uw startpagina sturen, omdat ze kunnen verdwalen in afleiding die op uw normale websitepagina’s kan zijn. Op bestemmingspagina’s kunt u ook informatie around de prospect vastleggen in ruil voor de aanbieding.

Om potentiële klanten naar de bestemmingspagina te krijgen, gebruik call-to-motion of CTA’s op uw andere websitepagina’s of in de inhoud die u maakt, zoals weblogs, e-mails en video’s. Klanten die op de CTA’s klikken, worden immediate naar de bestemmingspagina geleid.

SLECHTSTE: Combineert die inhoud niet fulfilled sociale media

Social media is een uitstekende manier om uw gerichte inhoud in de handen van potentiële kopers te krijgen. Dat is een groot probleem als je digitale marketingplan geen social media-strategie bevat.

Een effectieve social media campagne begint achieved het kiezen van het juiste kanaal. Onthoud dat je wilt gaan waar je klanten zijn: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest. Hoewel Facebook misschien de logische keuze is vanwege zijn 1 miljard gebruikers, is LinkedIn voor B2B-bedrijven misschien de betere optie. Voor eCommerce-suppliers kan Pinterest of Instagram een ​​toegangspoort zijn tot toekomstige klanten.

Zodra u uw gerichte inhoud heeft ontwikkeld, DEEL! Wees niet bang om interessante inhoud te delen, want bij sociale media draait alles om interactie en conversie. Zorg ervoor dat alle inhoud die u vanuit andere bronnen deelt, pertinent is voor uw missie. U kunt zelfs een wederzijds aandeel krijgen in het proces.

U kunt uw inhoud ook meerdere keren delen. Als u een interessant E book of blogbericht maakt dat resulteert in directe websiteconversies, deel dit dan regelmatig op uw sociale media-feeds. Als u meer dan eens deelt, wordt de kans groter dat uw inhoud door anderen wordt gedeeld, waardoor de websiteconversies mogelijk toenemen.

Finest: heeft een bewezen proces

Een succesvol digitaal marketingbedrijf heeft een bewezen proces. Het heeft dat proces toegepast bij eerdere kleine zakelijke klanten en heeft meetbare resultaten gekregen die ze kunnen delen. Het is ook een proces dat het digitale marketingbedrijf zelf heeft gebruikt om zijn eigen bedrijf op te bouwen.

Een deel van dat proces omvat: de juiste vragen stellen. Een kwaliteitsbureau wil meer weten above jou en je bedrijf … wat het uniek maakt, wat je doelen zijn en tot wie je publiek zich wendt voor advies. Dit soort vragen tonen aan dat een marketeer het snapt. Een marketeer heeft niet meteen alle antwoorden. Elk antwoord begint satisfied een vraag.

Dat proces omvat ook: realistische beloften doen en geen valse hoop geven. De rol van een marketingbedrijf is het genereren van kwalitatieve potential customers voor uw verkoopafdeling. Er mogen geen solide inkomstenbeloften zijn of achieved vertrouwen worden beweerd dat u binnen zes maanden de nummer één in Google Zoeken zult worden. In plaats daarvan zou een digitaal bureau u moeten helpen begrijpen wat haalbaar is en u helpen daar te komen.

Ten slotte komt het bewijs van een succesvol proces in de vorm van: kwaliteit werk en oude klanten. Vraag voorbeelden van hun werk, waaronder sites, sociale-mediaprofielen, e-mailmarketingcampagnes en blogposts. Bezoek deze locaties on the internet om te controleren of dit marketingbureau de resultaten behaalt die het claimt.

Vaste klanten bewijzen ook dat een bureau het overwegen waard is. Als een bureau al jaren satisfied klanten werkt, waarom zou een bedrijf die relatie dan beëindigen als ze resultaten boeken?

een inbound marketingbureau inhuren

Next Post

5 manieren waarop fabrikanten video-inhoud in korte vorm kunnen gebruiken

een 2022 HubSpot-enquête ontdekte dat movie-inhoud in korte vorm het hoogste investeringsrendement heeft in vergelijking met elke andere marketingstrategie. Dat klinkt als een goede marketingtactiek voor elke branche, vooral fabrikanten. En laten we eerlijk zijn: veel fabrikanten hebben niets aan het publiek hoeven te verkopen, tenzij je het hebt more […]
Het verhaal van uw bedrijf vertellen