Waarom Around.co het beste alternatief is voor Zoom daarbuiten

Nicole Smith

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd achieved toestemming van “Surprise Instruments”, een nieuwsbrief die u helpt de handigste sites en apps te ontdekken. Schrijf je hier in.

In de omgeving van is de beste software voor teamvergaderingen op afstand. Zoom en Google Fulfill zijn prima, maar Around heeft een reeks functies die het naar mijn mening een betere keuze maken. Gratis te downloaden, gemakkelijk te gebruiken. Begin gewoon een vergadering en deel een url.

Krijg mijn scherm terug

Rond neemt veel minder van mijn scherm in beslag. Geen onhandige menu’s. Deelnemers verschijnen in kleine cirkels, dus ik heb ruimte om mijn browser, notitie-application, dia’s of wat dan ook te zien. Zoom, Google Meet, Groups, et al. heb meer menu’s en eet meer van mijn keep an eye on op.

Zachter zelfbeeld

All over biedt subtiele filters om de afleiding te verminderen wanneer u uzelf vooraan en in het midden ziet terwijl u met iemand praat. Je kunt filters wijzigen of verwijderen, maar ik merk dat ze het gemakkelijker maken om je geen zorgen te maken over hoe ik op het scherm overkom.

Ingebouwde notities

Op een speciaal gedeeld tabblad kan iedereen in uw vergadering notities maken, links delen of informatie toevoegen die iedereen kan zien. In tegenstelling tot Zoom’s waterval-achtige chatbox die niet kan worden bewerkt of gereorganiseerd, kunnen de aantekeningen van Close to worden bewerkt of opnieuw gerangschikt. De notities worden automatisch naar de host van de vergadering gemaild, die ze vervolgens achieved iedereen kan delen. Ik vind het heerlijk om ingebouwde notities te hebben in plaats van afzonderlijke apps in meerdere vensters te moeten openen.

Gevoel

Om de onhandigheid van vergaderopeningen te verminderen wanneer mensen geleidelijk arriveren, heeft Around een nieuwe functie waarmee je een muziekvibe en een bewegende achtergrondafbeelding kunt toevoegen. U kunt naar een ander nummer gaan, het quantity aanpassen en het uitschakelen wanneer u maar wilt. (Dit is een nieuwe functie ik heb een bug opgemerkt waarbij de muzieksnelheid af en toe ongelijk kan zijn.)

Timers

Voeg een kleine timer toe om uw vergadering op tijd te houden. Het is handig als u korte, getimede activiteiten leidt of als u een vergaderagenda op schema wilt houden.

Reacties, snelle sms-berichten of GIF-berichten delen

Een klein tekstvak onder ieders videokring maakt het voor elke deelnemer gemakkelijk om een ​​snelle tekstreactie of link te delen. Je kunt ook een gif delen die immediate in je videovenster verschijnt. Het maakt allemaal deel uit van de All around-esthetiek, die een beetje meer ontspannen en creatiever is dan de meer dichtgeknoopte Zoom-stijl.

Echo-annulering

Voor hybride vergaderingen elimineert Around op nuttige wijze het vervelende echo-influence dat soms optreedt wanneer meer dan één deelnemer aan de vergadering zich in dezelfde ruimte bevindt. In plaats van mensen naar aparte fysieke kamers te moeten sturen om de echo te vermijden, gebruik je gewoon About.

 • Schakel around naar de modus voor alleen audio om vrijuit te praten zonder je zorgen te maken about online video.
 • Gebruik de minimale modus om je volledige scherm terug te krijgen om te werken, of de kampvuurmodus om een ​​middelgrote kring te zien van degenen achieved wie je afspreekt.
 • Deel het scherm internet zoals u zou doen achieved andere vergadertools.
 • Herinner gasten eraan dat ze de Around-app niet hoeven te downloaden – ze kunnen rechtstreeks deelnemen by means of een weblink die u ze stuurt.
 • Gebruik de modus “Gezichtsmasker” om gedempte spraak te verduidelijken voor degenen die maskers dragen.
 • Voeg de . toe Slack-plug-in om vergaderingen rechtstreeks vanuit Slack te starten.
 • Sneltoetsen maken het gemakkelijk om snel te communiceren in een vergadering. M = dempen/dempen opheffen H = hand opsteken U = duim omhoog W = zwaai hallo of doei.
 • Hier is hoe het Around crew gebruikt voor meetings een eigen merchandise.
 • Geen polling- of breakoutroomfunctie
 • Beperkt tot 50 deelnemers
 • De opnamefunctie was nog niet gelanceerd (op het second van schrijven)
 • Het duurt even voordat je gewend bent aan de interface van All around. De eerste keer dat ik iemand op All-around ontmoet, hebben ze even nodig om te situeren. Meestal zeggen ze dat ze de breuk met de gebruikelijke Zoom-interface waarderen. Soms zijn ze een beetje in de war als ze iets nieuws tegenkomen, maar meestal vinden ze het leuk.

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd met toestemming van “Surprise Instruments”, een nieuwsbrief die u helpt de handigste web pages en apps te ontdekken. Schrijf je hier in.

Next Post

5 Microsoft Dynamics 365 Remote Assist-functies

Hier zijn 5 handige Microsoft Dynamics 365 Remote Assist-functies die u moet kennen. Groepsoproepen Volgens het ontwikkelingsteam van Microsoft was een functie voor groepsoproepen de meest gevraagde functie. Dit benadrukt het belang dat bedrijven en gebruikers voelden over de noodzaak om met elkaar samen te werken. Met Remote Assist-groepsoproepen kunnen […]
8 manieren om een ​​succesvol virtueel teambuilding-evenement te organiseren » Vreugdevuur voor kleine bedrijven