Voyager Digital heeft faillissement aangevraagd

Voyager Digital heeft faillissement aangevraagd

Voyager Digital, de crypto-uitwisseling, heeft onlangs faillissement aangevraagd onder Chapter 11 bij de Southern District Courtroom in New York.

Deze beslissing kwam nadat ze de handel, stortingen en opnames hadden onderbroken. Het Chapter 11-faillissement van dit cryptobedrijf geeft wel aan dat het zeker aan de haak is voor een bedrag van $ 1 miljard tot $ 10 miljard aan activa satisfied meer dan 100.000 schuldeisers. De onrustige crypto-uitwisseling heeft zeker geen instant verspild aan het aanvragen van faillissement na de vakantie in de Verenigde Staten op dinsdag. In een verklaring die woensdag werd afgelegd, legde het bedrijf verder uit dat deze stap een groot deel uitmaakte van hun hele reorganisatieplan. Toen dit werd geïmplementeerd, zou het strategy hun klanten in staat stellen om hun rekeningen weer op te nemen.

Voyager Electronic heeft faillissement aangevraagd

– Advertentie –

De CEO van Voyager Digital legde vervolgens het voorgestelde plan uit, waarbij klanten achieved crypto op hun account een enorme combinatie van crypto-tokens ontvingen. Ze zouden ook opbrengsten ontvangen van het herstel van 3 Arrows Funds, evenals gewone aandelen in het nieuw gereorganiseerde bedrijf, samen met tokens van het cryptoplatform. Hij voegde eraan toe dat klanten die fulfilled Amerikaanse pounds op hun rekeningen handelden, zeker toegang zouden hebben tot het geld nadat ze een afstemmings- en fraudepreventieproces hadden doorlopen.

Voyager Electronic verklaarde dat het de intentie experienced om de werknemers op de gebruikelijke manier te betalen en dat het zijn primaire voordelen en klantprogramma’s zonder enige onderbreking zou voortzetten. Zoals eerder vermeld, blijven stortingen, handel, loyaliteit en opnames echter opgeschort. Enkele van de belangrijkste tekenen dat het bedrijf tegenwind kreeg, kwamen nadat het uitleenplatform door een $ 500 miljoen leningsovereenkomst met Alameda Research.