Uw webinars automatiseren op een boeiende en heerlijke manier

Nicole Smith

Marketingpodcast satisfied Melissa Kwan

In deze aflevering van de Duct Tape Advertising Podcast interview ik Melissa Kwan. Melissa is de CEO en mede-oprichter van Webinar. Zij heeft twaalf jaar in startups doorgebracht en drie succesvolle bedrijven gebouwd zonder durfkapitaalsteun. Haar vorige startup, een vastgoedtechnologiebedrijf, werd in 2019 overgenomen. Als een omzetgedreven oprichter die gespecialiseerd is in verkoop en bedrijfsontwikkeling, heeft Melissa geleerd hoe ze bedrijven kan bouwen satisfied heel weinig middelen – doorway te automatiseren wat ze kon, waar mogelijk uit te besteden en getalenteerde mensen te inspireren om zich bij haar staff aan te sluiten met gedeelde target en enthousiasme.

Belangrijkste afhaalmaaltijden:

Webinars in de verschillende formaten waarin ze bestaan, bestaan ​​al jaren. De opkomst van het on-need webinar heeft de afgelopen tien jaar plaatsgevonden. Veel van de webinarplatforms zijn niet in de eerste plaats gemaakt achieved de klant in gedachten. Melissa Kwan ging op zoek naar een oplossing voor een probleem in de markt waarmee ze zelf te maken had. eWebinar is gemaakt om een ​​professionele, authentieke ervaring te bieden die kijkers helpt te betrekken en te verrassen. In deze aflevering praat ik met Melissa around haar ondernemersreis en de problemen die eWebinar wilde oplossen.

Vragen die ik aan Melissa Kwan stel:

  • [1:38] Hoe heeft uw ondernemersreis u hierheen geleid?
  • [2:32] Wat is webinar?
  • [3:35] Hoe verschilt dit system van de andere opties die er zijn?
  • [6:11] Heb je in het start een beslissing genomen om te voorkomen dat je oplichterij bent?
  • [16:42] Ben je zelf engineer of programmeur?
  • [17:06] Wat was het moeilijkste deel vanuit een technisch perspectief?
  • [18:37] Wat is je meest gevraagde nieuwe functie?
  • [19:47] Wat is de visie voor het bedrijf above drie jaar?
  • [22:06] Waar kunnen meer mensen meer te weten komen more than eWebinar en achieved u in make contact with komen?

Meer around Melissa Kwan:

Doe de marketingbeoordeling:

Vind je deze voorstelling leuk? Klik verder en geef ons een recensie around iTunes, alsjeblieft!

Deze aflevering van Duct Tape Promoting Podcast wordt u aangeboden door de HubSpot Podcast Netwerk en SEMRush.

HubSpot Podcast Netwerk is de audiobestemming voor zakelijke specialists die op zoek zijn naar de beste opleiding en inspiratie om een ​​bedrijf te laten groeien.

Iedereen is online, maar vinden ze jouw site ook? Pak de on line highlight en trek de aandacht van uw klanten achieved Semrush. Van inhoud en Search engine marketing tot advertenties en sociale media, Semrush is uw one particular-cease-store voor on line promoting. Bouw, beheer en satisfy campagnes — by way of alle kanalen — sneller en gemakkelijker. Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Word gezien. Pak Semrush. Op bezoek komen semrush.com/go om het 7 dagen gratis te proberen.

Free of charge Ebook
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Advertising and marketing Specialist Network heeft me geholpen om mijn bedrijf fulfilled meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Company, Fargo, ND

Next Post

6 grote dingen waar millennial huizenkopers in geïnteresseerd zijn!

Millennial huizenkopers verhuizen meer dan anderen. Millennials, geboren tussen het start van de jaren ’80 en het einde van de jaren ’90, zijn nu de grootste volwassen generatie en vormen een aanzienlijk percentage van de vastgoedmarkt. Van de jongere generatie Y-ers die hun eerste appartementen huren tot de oudere millennials […]
Photo of author