Treasury bevestigt inzet voor NFT ondanks cryptowinter

Nicole Smith

The Treasury heeft bevestigd dat het zich blijft inzetten voor het creëren van een door de overheid gesteunde non-fungible token (NFT) om een ​​toestroom van crypto-gebaseerde bedrijven naar het VK te stimuleren.

Rishi Sunak heeft, samen fulfilled andere ministers, een Britse NFT goedgekeurd met de Royal Mint, een munt die eigendom is van de overheid en die munten produceert voor het VK, en waarvan gezegd wordt dat ze tegen deze zomer een token moeten maken, volgens de De Telegraaf.

Een woordvoerder van het ministerie van Financiën zei: “We zijn vastbesloten om het VK voorop te laten lopen op het gebied van crypto-activatechnologie en innovatie doorway te profiteren van de vrijheden die zijn verkregen door de Europese Unie te verlaten.”

De United kingdom NFT zal een vorm van verzamelbaar digitaal kunstwerk worden, waarbij de Royal Mint zijn assortiment verzamelproducten zal uitbreiden.

Het nieuws komt te midden van debatten above een “crypto-wintertime” met huidige twijfels around de stabiliteit en waarde van cryptocurrency.

Emily Wigoder, CEO van Ad Astramerkte op: ‘Het besluit van de Britse schatkist om doorway te gaan fulfilled een Royal Mint NFT weerspiegelt het belangrijkste punt dat 10 grondslag ligt aan het aanhoudende enthousiasme voor de NFT-ruimte ondanks de cryptocrash: de hulpprogramma’s die opwindend zijn binnen de NFT-technologie zijn nergens gebleven.

Van het integreren van tijdzones en seizoenen in kunstwerken by means of NFT’s tot het vermogen om kunst te creëren die identificeerbare en betrokken gemeenschappen opbouwt, de mogelijkheden voor kunstenaars, galerieën, merken en overheden zijn nog steeds enorm en klaar om te worden verkend. Ik denk dat we de komende maanden kunnen uitkijken naar de opkomst van een reeks interessante nieuwe projecten in de ruimte’, vervolgde ze.

Next Post

Amazon klaagt beheerders van 10.000 Facebook-groepen aan wegens neprecensies – TechCrunch

Als de recensies van het laatste absoluut noodzakelijke en helemaal niet overbodige ding dat je op Amazon hebt gekocht zo veel copypasta leken, is daar een goede reden voor: er zijn neprecensies in overvloed en mensen worden betaald om ze te plaatsen. Amazon heeft maandag een rechtszaak aangespannen tegen de […]
Amazon klaagt beheerders van 10.000 Facebook-groepen aan wegens neprecensies – TechCrunch