Toegankelijkheid, compliance en gebruikerservaring verbeteren SEO

Nicole Smith

Maak toegankelijkheid een integraal onderdeel van de propositie van uw bureau en genereer nieuwe inkomstenstromen.

Als u voldoet aan de Americans with Disabilities Act (ADA) en Web Written content Accessibility Pointers (WCAG), is het belangrijk om te onthouden dat webtoegankelijkheid de zoekmachineoptimalisatie kan verbeteren. Sluit u aan bij een panel van leiders op het gebied van bureaus, compliance en gehandicapten om meer te horen above hoe webtoegankelijkheid kan werken voor uw bureau en uw klanten.

Schrijf u vandaag nog in voor “Agentschappen: inkomstenstromen vergroten door webtoegankelijkheid en naleving,” gepresenteerd doorway accessiBe.


Around de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij 3rd Doorway Media, uitgevers van Research Motor Land en MarTech. Cynthia’s know-how omvat de internet marketing-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller satisfied meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing.

Next Post

Voyager Digital heeft faillissement aangevraagd

Voyager Digital, de crypto-uitwisseling, heeft onlangs faillissement aangevraagd onder Chapter 11 bij de Southern District Courtroom in New York. Deze beslissing kwam nadat ze de handel, stortingen en opnames hadden onderbroken. Het Chapter 11-faillissement van dit cryptobedrijf geeft wel aan dat het zeker aan de haak is voor een bedrag […]
Voyager Digital heeft faillissement aangevraagd