Tips voor de bouwsector bij een volatiele markt

Nicole Smith

The Coaches Corner Tips voor de bouw (1)

In deze opname van de coacheshoek, gehost op ons online lidmaatschapsplatform, bespreken 3 van onze coaches de problemen waarmee de bouw- en verbouwingsindustrie momenteel wordt geconfronteerd. Ze behandelen de uitdagingen waarmee hun klanten vandaag worden geconfronteerd en hoe The Great Game of Business kan worden gebruikt om een ​​aantal van die problemen te verminderen.

Leer hoe u uw bedrijf voor kunt blijven met strategische planning

The Great Game of Business gebruiken om uitdagingen in het bedrijfsleven aan te pakken

Begin met strategie — Wat gaat u doen om ervoor te zorgen dat u beter presteert dan uw concurrenten op de gebieden waar uw branche doorgaans mee worstelt? Wat is een aspect van uw bedrijf waarop u kunt profiteren door in dat ene ding DE BESTE te worden?

Volgen, meten en rapporteren — Wat wordt gemeten en gerapporteerd, wordt verbeterd. (Vraag jezelf af wat je kunt controleren en scorebord om verbeteringen aan te moedigen) Bekijk hier voorbeelden van scoreborden.

Kijk naar Handel en Partners — Bedrijven die nauw samenwerken met partners en leveranciers kunnen het slachtoffer worden van de prestaties van die partners. Zorg ervoor dat u geen geld verliest door slechte prestaties van partners.

Coachen Tip Chat Bubble (1)Coachtip:

Voor één bedrijf in de woningbouwindustrie kwam een ​​vertraging van één dag van hun leverancier neer op $ 3.000! Als die leverancier 70 dagen te laat is in de loop van 15 huizen in een jaar, is dat $ 210.000. Hoe kan die $ 210.000 die u uitgeeft aan vertragingen anders worden gebruikt? Een manier waarop klanten The Great Game of Business gebruiken, is om de praktijk van MiniGames (uitdagingen op korte termijn om een ​​zwak punt te verbeteren) over te nemen met handelspartners om op schema te blijven en vertragingen te voorkomen.

Het roosteren — Gebruik technologie of een extra kantoorpersoon om de communicatie op het werk en de planning met vakmensen en leveranciers te helpen beheren.

Prijzen en marges — Volatiliteit levert kansen op. Er zijn momenteel veel verschuivingen in de markt en het is een uitdaging om te weten wat de beste manier is om prijzen te structureren. Een van onze coaches stelde voor om terug te kijken op het proces van High-Involvement Planning. Evalueer wat uw echte verkoop- en groeistrategieën zijn om te bepalen of u op lange termijn kunt profiteren van die strategie die aansluit bij uw groeistrategie. KRIJG GEGEVENS om u te helpen bij uw prijsbeslissingen.

Word de klant van keuze — Gebruik de strategie om de voorkeursklant te worden. U wilt wederzijds voordelige partnerschappen. Betaal uw partners wat ze nodig hebben om winstgevend te zijn en probeer ze niet te kort te doen. Werk met ze samen om ze goede voorwaarden te kunnen bieden. Open de communicatielijnen en probeer gesprekken te voeren rond langdurige partnerschappen. Soms kunnen die langetermijnafspraken kansen bieden. Als u de voorkeursklant voor die partners kunt worden, zullen zij zaken met u WILLEN blijven doen en kunt u beginnen met het opbouwen van die wederzijds voordelige partnerschappen.

Aanpassen — Aanpassen, aanpassen, aanpassen. Pas je altijd aan. Vraag jezelf af wat je vandaag en deze week kunt doen om jezelf op de P&L te zetten.


Hoor meer van branche-experts, CEO’s en Great Game of Business-coaches op onze 30e jaarlijkse Great Game of Business-conferentie. Leer nieuwe en innovatieve manieren om de uitdagingen waarmee u vandaag wordt geconfronteerd aan te pakken, profiteer van netwerkmogelijkheden en leer van andere bedrijven die The Great Game of Business in uw branche spelen.

Kopie van Kopie van conferentieadvertentie

Next Post

Home Staging Business Plan- Hoe schrijf je een overtuigende?

Property staging zijn alle activiteiten die een home stager doet om een ​​huis te decoreren en klaar te maken voor verkoop. Een homestager brengt de schoonheid van een huis naar voren omdat ze karakter en design and style geven dat een huis aantrekkelijk genoeg maakt om een ​​koper een bod […]
Home Staging Business Plan- Hoe schrijf je een overtuigende?