South Carolina wordt de nieuwste staat die hun inwoners stimulerende cheques aanbiedt

Nicole Smith

Een van de paar dozijn bereidde in 2022 betaalcheques voor burgers in zuid Carolina. Hoeveel zullen de stimuleringscheques waard zijn voor de cheques voor inflatieverlichting in South Carolina, en wie zal ze ontvangen? Wanneer worden de cheques uitgegeven?

Vanwege de toegenomen inflatie vinden Amerikanen het moeilijk om gasoline, voedsel en andere huishoudelijke benodigdheden te betalen. Toen de COVID-19-epidemie toesloeg, kwam Washington tussenbeide en zorgde voor 3 reeksen stimuleringsbetalingen, maar die stimuleringscontroles zijn sindsdien stopgezet.

– Advertentie –

Omdat velen nog steeds met geld worstelen, zijn verzoeken ingediend voor een volgende ronde van deze betalingen. Sommige organisaties hebben zelfs een speciale bijstandsuitkering aangevraagd voor ouderen die een sociale zekerheid ontvangen. Er is echter weinig kans dat de hoofdstad meer free of charge geld zal aanbieden. Het goede nieuws is dat verschillende jurisdicties burgers helpen het hoofd te bieden aan de druk van de inflatie.

South Carolina kondigde stimulanscontroles aan voor in aanmerking komende belastingbetalers:

Sommige staten financieren hun binnenlandse betalingen voor inflatieverlichting al satisfied behulp van de overschotten uit hun begroting. In 2022 zullen inwoners van Colorado, Maine en Californië ook stimuleringscheques ontvangen.

Een belastingvermindering van $ 1 miljard voor burgers is inbegrepen in het price range van 14 miljard USD van South Carolina. Het spending budget omvat onder meer geldelijke subsidies aan huishoudens en een verlaging van het belastingtarief van 6,5 procent van 7 procent. Het tarief van de inkomstenbelasting zal blijven dalen tot het in excess of 5 jaar 6 procent bereikt.

– Advertentie –

Dit spending plan verhoogt het beginloon van leraren van $ 36.000 tot $ 40.000 en geeft andere ambtenaren een loonsverhoging van 3 procent naast een reward van $ 1.500. De staat heeft de productiebelasting op onroerend goed al verlaagd van 9 procent naar 6 procent, wat fabrikanten ongeveer $ 100 miljoen zou moeten besparen. In de begroting zijn ook middelen opgenomen voor instellingen die de studiekosten bevriezen.

Wie komen in aanmerking voor deze controles?

De terugbetalingscheques kunnen zo laag zijn als $ 1 of zo hoog als $ 800. U ontvangt een bedrag dat gelijk is aan het bedrag aan belastingen dat u verschuldigd bent, dus als uw belastingaanslag $ 100 was, zou u $ 100 terugkrijgen.

Next Post

Wat is de toekomst van affiliate marketing met Truman Hedding?

Affiliate marketing is veel veranderd sinds het begon. Met de steeds veranderende ranglijst van Google en de groeiende populariteit van sociale media, is affiliate marketing geëvolueerd om zich aan te passen en te groeien. Wat is affiliate marketing nu en hoe verschilt het van wat het vroeger was? Wat is […]
Wat is de toekomst van affiliate marketing met Truman Hedding?