Snoop Dogg reageert op cryptocrash, zegt dat Selloff niet lang zal duren

Nicole Smith

Amerikaanse rapper en NFT-liefhebber Snoop Dogg is van mening dat elke grote industrie een ondergang doormaakt en dat cryptocurrency zeker zal terugveren.

Wat er is gebeurd: In een interview met CNBC dinsdag zei de rapper dat de uitverkoop niet eeuwig zou duren.

“Ik heb het gevoel dat elke grote industrie een ondergang heeft, er is altijd een depressie in elke industrie waar je naar kunt kijken. Alcoholic beverages, tabak, kleding, eten’, zei hij above de recente crash van cryptocurrency.

“Ik heb gewoon het gevoel dat dit alle mensen heeft uitgeroeid die dat niet waren” [sic] in die ruimte zou moeten zijn en alle mensen die misbruik maakten van de kansen die er waren.”

Naar zijn mening zullen er, zodra de markt weer op het goede spoor komt, alleen maar geweldige dingen zijn om uit te kiezen op het gebied van investeringen.

Snoop Dogg en collega-rapper Eminem heeft onlangs een muziekvideo uitgebracht waarin ze “veranderen in” Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-tekens.

De “Drop It Like It can be Hot”-rapper heeft ook een grote collectie hoogwaardige NFT’s en opent een cafe geïnspireerd doorway BAYC in Los Angeles.

Snoop Dogg gelooft ook dat muzieklabels vroeg of laat gaan begrijpen dat hun catalogi en andere bezittingen beter op de blockchain worden gediend.

Zie ook: HOE KOOPT U NIET-FUNGIBARE TOKENS (NFTS)

Wat nog meer: Toen hem werd gevraagd naar zijn mening around Elon Musk’s bod op overname Twitter Inc TWTRzei Snoop Dogg dat hij open up zou staan ​​voor samenwerking met de Tesla Inc TSLA DIRECTEUR.

De rapper zei dat hij “heel veel zou veranderen” aan het system dat hij niet in het openbaar wilde onthullen.

“Ik ben echt een van die onverwachte spontane kind jongens die voor de mensen is … dus het gaat niet om mij, het gaat om wat beter voor ons is.”

Prijs actie: Volgens gegevens van Benzinga Professional, Bitcoin BTC/USD was de afgelopen 24 uur iets lager op $20.260.

Foto via Tinseltown op Shutterstock

Next Post

Sociale media voor restauranteigenaren: ontwerptips

Om de sociale-mediastrategie van uw restaurant effectief te laten zijn, moet u op de hoogte zijn van de nieuwste ontwerptrends op sociale media voor restauranteigenaren. Hieronder staan ​​enkele geweldige regels die we hebben gemaakt met de hulp van onze vrienden van VistaCreëren. Ideeën voor restaurant sociale media Wees informatief en […]
Sociale media voor restauranteigenaren: ontwerptips