Prime Day heeft niets op deze deal voor een gerenoveerde HP EliteBook

Nicole Smith

Openbaarmaking: ons doel is om producten en diensten aan te bieden waarvan we denken dat u deze interessant en nuttig zult vinden. Als je ze koopt, kan Entrepreneur een klein deel van de opbrengst van de verkoop krijgen van onze handelspartners.

In de wereld van werken op afstand wilt u zo efficiënt en productief mogelijk zijn. Dat betekent dat u de juiste applications moet vinden om uw beste werk te doen tegen de beste prijzen. En als je refurbished toestellen koopt, krijg je dat ook.StackCommerce

Gerenoveerde technologie werd in het verleden gebruikt, maar is sindsdien teruggebracht naar de fabriek waar het werd opgeknapt om weer als nieuw te werken. Ze kunnen enkele cosmetische vlekken of krassen hebben, maar als u honderden dollars bespaart, kan het de moeite waard zijn.

Als u op zoek bent naar een zeer kosteneffectieve manier om uw thuiswerkarsenaal te upgraden, hoeft u niet verder te zoeken dan deze deal voor een HP EliteBook 840G4 (Refurbished) + Microsoft Workplace Experienced 2021 levenslange licentie voor Windows.

Deze opgeknapte EliteBook is een model uit 2019 met Windows 10 Professional OS en maakt gebruik van een i5-7200-processor en 8 GB RAM voor extreem naadloze prestaties, ongeacht hoeveel je aan het multitasken bent. Satisfied 256 GB opslagruimte heb je voldoende ruimte voor al je bestanden en kun je by using drie USB-poorten verbinding maken satisfied je favoriete externe apparaten. Het 14-inch touchscreen-exhibit gaat verder dan de meeste andere laptops, zodat u kunt werken, gamen, browsen en meer in kristalheldere helderheid.

De EliteBook biedt WiFi, ethernet en een 3-cels lithium-ionbatterij die tot 12 uur kan werken op een enkele lading.

Naast de laptop computer krijg je ook een levenslange licentie voor Microsoft Workplace Specialist 2021 voor Windows om je werkprogramma’s direct te upgraden. Dit omvat Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Groups, OneNote, Publisher en Accessibility – alles wat u nodig hebt om efficiënter dan ooit te werken.

Koop een refurbished laptop computer en Microsoft Place of work voor één prijs. Tijdens onze Deal Times-promotie kun je een exclusieve deal krijgen die je nergens op een HP EliteBook 840G4 (gerenoveerd) + Microsoft Office environment Experienced 2021 levenslange licentie voor Home windows voor slechts $ 499,99 (reg. $ 915) tot en satisfied 14 juli, geen coupon nodig.

Prijzen onder voorbehoud.

Next Post

Hoeveel kost het om een ​​marketingteam in te huren?

Als ondernemer is een van uw waarschijnlijke doelen om uw bedrijf te laten groeien. Toch zijn tijd en geld twee zeer reële zorgen voor iedereen die verantwoordelijk is voor het toezicht op de dagelijkse activiteiten van een bedrijf.
Hoeveel kost het om een ​​marketingteam in te huren?