Populaire Excel-cursussen – Trends in kleine bedrijven

Nicole Smith

Als u iets koopt by means of onze links, kunnen we geld verdienen aan onze aangesloten companions. Leer meer.

Microsoft Excel is een van de meest populaire en functionele program die tegenwoordig beschikbaar is, naast de gestandaardiseerde spreadsheettoepassing. Vaardigheden in Excel zijn van vitaal belang voor zakenmensen. Er zijn verschillende on line Excel-cursussen om u de vaardigheden te geven die u nodig hebt om Excel optimaal te gebruiken voor uw bedrijf.Waarom je in 2022 een Excel-cursus zou moeten volgen

Microsoft Excel is het industriestandaard spreadsheetprogramma en het voegt voortdurend verschillende functies en functies toe. Het is belangrijk om Excel te leren gebruiken en bij te blijven met de nieuwe functies. Dit is waarom je een cursus moet volgen:

  • Verhoogde efficiëntie en productiviteit
  • Rapporteren makkelijker gemaakt
  • Complexe berekeningen uitvoeren
  • Je vaardigheden bijwerken

Verhoogde efficiëntie en productiviteit: Doorway cursussen te volgen ben je in staat om in korte tijd een grote hoeveelheid facts op te slaan, te ordenen en te verwerken. Online cursussen helpen u en uw bedrijf ook om zich aan te passen aan de inventaris- en verkoopsjablonen van MS Excel.

Makkelijker rapporteren: Een on-line Excel-cursus voor newcomers kan u leren hoe u rapporten kunt maken. De rapporten kunnen in vorm verschillen, maar de cursussen behandelen alles, inclusief het genereren van een grafisch rapport achieved behulp van verschillende soorten grafieken en tabellen, en andere formaten.

Complexe berekeningen uitvoeren: Fulfilled een maximale capaciteit van meer dan een miljoen rijen en meer dan 16 duizend kolommen kan Excel een enorme hoeveelheid gegevens op één blad opslaan. Deze cursussen laten u precies zien hoe u immense gegevens kunt beheren. U kunt berekeningen uitvoeren op de gegevens satisfied behulp van Excel-formules en Excel-functies of door uw eigen formules af te leiden.

Je vaardigheden bijwerken: Dit programma groeit voortdurend, met elke nieuwe versie van Excel en update van de application voegt het nieuwe functies, een reeks nieuwe formules en meer toe. Deze online cursussen begeleiden u bij het bijwerken van uw Excel-kennis bij elke wijziging die achieved alle nieuwe versies en updates gepaard gaat.

Welke Udemy-cursus is het beste voor Excel?

Microsoft Excel – Excel van newbie tot gevorderd: is een alles-in-één cursus voor alle versies van Excel 2010 tot en fulfilled Excel 365 geschikt voor alle niveaus. U leert de basisprincipes van Excel van de gemeenschappelijke Excel-functies om een ​​dynamisch rapport te maken fulfilled behulp van applications zoals draaitabellen. Deze Excel-cursus is 21 uur lang en bevat voortgangstoetsen en 6 projecten.

Beste Microsoft Excel-cursussen voor newbies

Er zijn verschillende cursusopties om Microsoft Excel te leren. Excel-training wordt aangeboden voor inexperienced persons, gevorderden en industry experts op verschillende instapniveaus. Hieronder volgen de major drie geselecteerde on line Excel-klassen.

Microsoft Excel 2016 voor novices

Deze Excel-cursus is ontworpen om u essentiële zaken te leren, zoals het maken en opslaan van een werkmap, het navigeren en het personaliseren van uw werkmap. Het gaat om u basisformules en -formaten te laten zien, zowel op pcs als op touchscreen-apparaten. Microsoft Excel 2016 voor beginners omvat ook het invoeren en bewerken van gegevens, categoriseren, kleurcodering en het delen van uw spreadsheet.

Basis Excel voor Foundation Boekhouding en Boekhouding

Basis Excel voor Basis Boekhouding en Boekhouding cursus begint fulfilled het invoeren en verwijderen van gegevens, het toevoegen en verwijderen van kolommen en rijen, en het opmaken van teksten en cellen. Deze online Excel-les is speciaal voorbereid voor Excel 2013 en omvat de basisprincipes van boekhouden, het maken van dagboeken zoals inkoop- en inkoopretourdagboeken. Daarnaast ga je aan de slag fulfilled facts door knowledge te ordenen, sorteren en analyseren.

Excel Essentials voor de echte wereld

Alle nieuwe capabilities van Excel 2019 en 365 komen kort aan bod in deze Excel cursus. Excel Necessities voor de echte wereld, beginnend achieved het invoeren van gegevens en navigatie, breidt zich uit naar het organiseren van bulkgegevens en het gebruik van formules. Opmerkingen en notities toevoegen aan cellen, belangrijke snelkoppelingen, antwoorden extraheren uit uw gegevens, Excel-rapporten maken en gegevens omzetten in grafieken en afbeeldingen zijn enkele van de onderwerpen die in de cursus worden uitgelegd.

Beste cursussen voor geavanceerde Excel-education

Als u eenmaal vertrouwd bent geraakt achieved de foundation, is het volgende wat u moet doen om Microsoft Excel onder de knie te krijgen. Er zijn verschillende geavanceerde Excel-reduce on-line. Uit deze opties hebben we er een paar geselecteerd die je geavanceerde Excel-vaardigheden zullen geven

Geavanceerde Microsoft Data Visualization Excel-cursus

In deze geavanceerde Excel-cursus leer je meer dan 20 soorten grafieken en grafieken en geavanceerde resources zoals geautomatiseerde dashboards. Geavanceerde Microsoft Data Visualization Excel-cursus toont u op waarden gebaseerde grafiekopmaak, 12 geavanceerde Excel-demo’s en scroll- en zoomfunctionaliteit. Ontworpen voor Excel 2016 en de nieuwste gebruikers, bevat deze on the internet Excel-cursus meer dan 10 Excel-projecten.

Excel-snelkoppelingen, Excel-strategies, Excel-trucs – Excel-vaardigheden!

Beginnend fulfilled geavanceerde gegevensinvoer en gegevensvalidatie, verkent deze Excel-cursus de snelle analyse- en cameratools. Het maken van Excel-draaitabellen met grafieken, het gebruik van het autofilter, Livestream-opname en het samenvoegen van de inhoud van cellen zijn enkele van de punten die worden uitgewerkt. Excel-snelkoppelingen, Excel-tips, Excel-trucs demonstreer ook het gebruik van functies en het bouwen van professionele formules, geavanceerde snelkoppelingen en het delen en samenvoegen van werkmappen.

De Microsoft Excel-cursus: geavanceerde Excel-instruction

De Microsoft Excel-cursus: geavanceerde Excel-training behandelt geavanceerde Excel-opmaak, functies en Excel-modellering. Deze Excel-cursus van minder dan 6 uur zal uw gebruik van snelkoppelingen, navigatiehulpmiddelen en professionele functies verbeteren. Op dezelfde manier zal het zich verdiepen in financiële modellering en financiële functies om de balans en de resultatenrekening te voorspellen.

Beste Excel-vaardigheidscursussen voor gegevensanalyse

Naast de basisprincipes, kunnen online Excel-cursussen u helpen uw vaardigheden op het gebied van gegevensanalyse te verbeteren. Achieved behulp van geavanceerde Excel-formules en functies leert u data-analyse. Dit zijn de beste cursussen voor details-analyse:

Excel Analytics: lineaire regressieanalyse in MS Excel

Excel Analytics: lineaire regressieanalyse in MS Excel laat zien hoe u problemen kunt oplossen fulfilled behulp van lineaire regressie. Je leert hoe je een regressiemodel bouwt, resultaten voorspelt met behulp van een machine studying-algoritme en de resultaten analyseert. Na voltooiing wordt u beloond met een verifieerbaar certificaat van voltooiing.

Ontgrendel Excel VBA en Excel-macro’s

Ontgrendel Excel VBA en Excel-macro’s is een 22 uur durende Excel-cursus gericht op VBA-automatisering, Excel VBA en Excel-macro’s. De reduce omvatten macro-opname, VBA-objectmodel, verwijzen achieved VBA, werken fulfilled variabelen, looping en ingebouwde functies. Bovendien richt het zich op het maken van uw aangepaste functies, interactie met andere toepassingen, werkmap- en werkbladgebeurtenissen en nog veel meer.

Microsoft Excel-gegevensanalyse – Leer hoe de specialists het gebruiken

Microsoft Excel-gegevensanalyse legt de principes van info-analyse uit. In deze on the net Excel-les wordt u gecoacht op gegevensbeheer en modellering achieved behulp van kern Excel Business intelligence. De reduce breiden zich uit naar draaitabellen en draaigrafieken, mapping fulfilled GeoFlow, details-acquisitie, info-shaping en data discovery en visualisatie achieved electric power check out.

Hoe leer je Excel snel?

Alle cursussen op Udemy zijn slechts een klik verwijderd en de inschrijving duurt slechts een paar minuten. De meeste cursussen zijn in uw eigen tempo, hoewel enkele zijn onderverdeeld in lessen van weken.

Hoeveel kosten Excel-cursussen on the internet?

On the net Excel-lessen kosten gemiddeld $ 17 voor beginnerscursussen, $ 20 voor cursussen op gemiddeld niveau en $ 25 voor cursussen op expertniveau wanneer ze promoties hebben. De prijzen zijn onder voorbehoud.

Kunt u zich on line laten certificeren voor Excel?

Voor elke gevolgde en voltooide cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing. Sommige cursussen bieden ook een professioneel certificaat.

Afbeelding: Envato-elementen


Meer in: Cursussen voor kleine bedrijven


Next Post

Affinity kondigt nieuwe executives-leiders van Robinhood & Showpad aan

Affiniteiteen relatie-intelligentieplatform voor dealmakers, heeft twee belangrijke executives aangesteld van Robin Hood en Showpad – Dustin Deno als Main Earnings Officer (CRO) en Loaded Bessel als Vice President of Style. Deno heeft meer dan 15 jaar ervaring in SaaS, waaronder het bouwen en schalen van verkoopteams bij Salesforce en Showpad. […]
Affinity kondigt nieuwe executives-leiders van Robinhood & Showpad aan