Overstappen van het pandemische studentenleven naar een kantoorbaan? Hier is waar te beginnen

Nicole Smith

De afgelopen jaren hebben mensen about de hele wereld veel uitdagingen fulfilled zich meegebracht, maar niet meer dan studenten. Achieved de overstap naar virtuele schools, steeds evoluerende examens, lockdowns in uni-zalen en een Hokey Cokey-benadering van het leven in het algemeen, is het waarschijnlijk eerlijk om te zeggen dat de ‘klassieke’ universitaire ervaring enigszins een antithese is geweest voor degenen onder ons die hebben net afgestudeerd.

En nu we het lockdown-leven verlaten, voelt de realiteit om terug te keren naar een klaslokaal of een ‘echte baan’ te beginnen een beetje ontmoedigend. De overgang van on-line leren naar het starten van een nieuwe baan – nog nooit een voet op een kantoor hebben gezet – zorgt voor veel angst. Satisfied opsluiting toenemende angst achieved 25% wereldwijd, je bent niet alleen als u zich ook zorgen maakt above hoe u achieved zo’n grote verandering om moet gaan en wat u op de werkplek kunt verwachten.

Als zowel current afgestudeerde als iemand die onlangs deze overstap heeft gemaakt, ben ik hier om een ​​paar recommendations te geven om je zelfverzekerd te voelen in je nieuwe rol en wat je kunt verwachten van het kantoorleven.

Zorg dat de basis goed is

Of je nu voorbereid wilt zijn op het kantoorleven of misschien bent begonnen en zelfvertrouwen wilt opbouwen, het is belangrijk om de foundation goed te krijgen. Dit is wat u moet weten.

Vraag meester

Vragen stellen! Het is van cruciaal belang dat je het vraagt ​​als je ergens niet zeker van bent terwijl je de kneepjes van het vak leert. Nieuwsgierigheid en gretigheid worden vaak beantwoord doorway lof van werkgevers – dat zijn ze ook niet verwacht dat je het bij de eerste poging krijgt! Dat gezegd hebbende, is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van wanneer om vragen te stellen, wat leidt tot mijn volgende idea…

Mogelijkheid om te handelen

Neem initiatief – vooral in drukke tijden. Je zou verbaasd zijn hoeveel gewoon gezond verstand is, dus wees niet bang om af en toe een rommeltje te maken: de meeste dingen zijn gemakkelijk te repareren en het is beter om het te proberen dan te wachten op constante begeleiding. Hoe meer initiatief je toont, hoe meer taken je toevertrouwt en hoe meer vaardigheden je ontwikkelt terwijl je competentie laat zien.

Positiviteit is de sleutel

Probeer een aanwinst en een vriendelijk gezicht op kantoor te zijn dat mensen graag zien. Wees positief. Ik beloof dat spraakzaam en vriendelijk zijn je zal aanmoedigen om je op de lange termijn meer op je gemak en zelfverzekerder te voelen als je relaties opbouwt, zelfs als het in het commence een beetje buiten je comfortzone ligt. Denk aan het grotere geheel.

Ehbo’er

Als je nieuw bent, heb je nog veel processen onder de knie en heb je misschien weinig verstand van eerdere campagnes en initiatieven. Iets dat me hielp was om een ​​helpende hand te bieden satisfied een undertaking in de maak, omdat dit je begrip van wat er momenteel binnen het bedrijf gebeurt, zal vergroten en je eigenaar zal worden van een nieuw gebied, terwijl je ook zult bewijzen dat je een aanwinst bent.

feestgangers

Hoewel het technisch gezien een minder kantoorgerelateerde suggestion is, moet u het belang niet onderschatten om betrokken te raken bij sociale kansen die op uw pad komen. Zoals het gezegde luidt, zijn het de mensen die een plek maken, dus profiteer van alle kansen om lid te worden van werkclubs, evenementen of zelfs gewoon lunchen met je collega’s om je te helpen je meer geïntegreerd te voelen in het workforce.

Wat kun je in je eerste week van kantoor verwachten?

Wees niet bang om binnen te komen. Bij Hallam is iedereen supervriendelijk – dit is natuurlijk niet overal het geval, maar voor het grootste deel zullen de meeste kantoren ook vergelijkbaar zijn. Ik bedoel, het is vrij slecht om de nieuweling op de eerste dag weg te jagen, toch?

Sommige van deze recommendations klinken misschien voor de hand liggend, maar na een groot deel van de afgelopen drie jaar online te hebben gewerkt, experienced ik dit graag geweten:

  • Mensen zijn vaak aan het bellen, dus als je snel afgeleid wordt doorway de stemmen van anderen, raad ik aan om een ​​koptelefoon mee te nemen!
  • Het is zoveel gemakkelijker om naar iemands bureau te lopen om een ​​reactie te krijgen dan te wachten op de e-mail van een docent…
  • Tijdens de lunch kun je een hapje eten, op kantoor, met collega’s of neem gerust wat tijd voor jezelf om op te laden. Hallam moedigt collega’s echt aan om weg te komen van hun bureau, dus als uw werkplek vergelijkbaar is, zorg er dan voor dat u op het aanbod ingaat.
  • Er zijn hapjes! En koffiemachines! Ik werd wild. Geen spijt.
  • Als je op kantoor bent, heb je vaak de kans om deel te nemen aan spontane activiteiten om je collega’s beter te leren kennen, zoals een borrel of een ontbijtclub. Probeer flexibel te blijven om eventuele very last-moment plannen mogelijk te maken.

Belangrijkste leerpunten

Sinds ik bij Hallam ben gekomen, heb ik ontdekt dat het leven van een bureau heel divers is – er zijn zoveel gebieden die een enorm scala aan verschillende vaardigheden vereisen, zodat je iets kunt vinden dat het beste bij je previous, zonder dat een dag ooit hetzelfde is!

De beste responses die ik heb gekregen sinds ik hier ben, is dat het tonen van eigenschappen van enthousiasme en bereidheid om te leren veel hoger worden gewaardeerd dan het hebben van een specifieke vaardigheden bij het zoeken naar nieuw expertise – een van de kernwaarden van Hallam is om ‘ga er achteraan’, 10 slotte. Vaardigheden in specialismen kunnen worden aangeleerd, maar proactief zijn en initiatief nemen is niet zo eenvoudig aan te leren. Dus blijf proberen en blijf gretig – het ergste dat iemand kan doen is nee zeggen.

Ik heb ongelooflijk veel geluk dat Hallam een ​​promoot beleid voor werken op afstand, maar ik besloot dat het voor mij persoonlijk het beste zou zijn om me onder te dompelen in het kantoorleven. We onderschatten het belang van kleine micro-interacties gedurende de dag en de manier waarop deze functioneren om in de loop van de tijd relaties op te bouwen. Voor mij maakt het feit dat ik op kantoor ben het ook gemakkelijker om onbeperkt vragen stellen (tot op zekere hoogte!). Ik zou alle afgestudeerden die de mogelijkheid hebben om op afstand te werken, aanmoedigen om hetzelfde te doen wanneer ze voor het eerst een voltijdse rol beginnen, als je kunt!

Als je denkt dat Hallam de ideale plek is om je carrièrereis te beginnen, bekijk dan hier onze vacatures.


Next Post

5 slimme manieren om uw Google Shopping-advertenties te splitsen

Een van de beste manieren om uw winstgevendheid te vergroten? A/B splittesten. Google Advertisements heeft een functie genaamd Experimenten, waarmee u aangepaste experimenten voor uw campagnes kunt maken en in de loop van de tijd kunt vergelijken hoe uw testgroep presteert ten opzichte van uw oorspronkelijke campagnes (controlegroep). Het enige […]
5 slimme manieren om uw Google Shopping-advertenties te splitsen