Oprichters van Stripe en LinkedIn steunen $ 158 miljoen ondernemersfonds

Nicole Smith

De oprichters van LinkedIn en betalingsgigant Stripe behoren tot een groep van zwaargewicht tech-ondernemers die een financieringsronde van $ 158 miljoen steunen voor scale-up investeerder Entrepreneur Very first, zo maakte het bedrijf vandaag bekend.

Het in Londen gevestigde Entrepreneur Initially (EF), dat expertise van tech-oprichters in een vroeg stadium wil koesteren en financieren, heeft het verse geld opgehaald van de mede-oprichters van Stripe, John en Patrick Collison, samen achieved een groot aantal grote namen, waaronder mede-oprichter van Smart, Taavet Hinrikus en Reid Hoffman, medeoprichter van LinkedIn.

EF-bazen zeiden vandaag dat de nieuwe financiering zou helpen bij het aansporen van de “next technology” beginnende techtalent.

“Het idee om vreemden te nemen en hen te helpen robuuste en ambitieuze bedrijven te starten, is niet langer radicaal, maar essentieel voor de volgende fase van innovatie”, zegt Matt Clifford, CEO en mede-oprichter van Entrepreneur Very first.

“De hele EF-thesis is het vinden van individuen die anders misschien geen bedrijven zouden starten en vervolgens proberen hun reis naar succes te versnellen.”

EF, opgericht in 2011 door Matt Clifford en Alice Bentinck in Londen, heeft nu 120 medewerkers over de hele wereld. Het werkt als een beginnende investeerder en helpt oprichters mede-oprichters te vinden om mee samen te werken voordat ze startups lanceren.

Mede-oprichter van LinkedIn Reid Hoffman zei dat het fonds de oprichters zou helpen om ‘van de grond af iconische bedrijven op te bouwen’.

“Entrepreneur 1st vertegenwoordigt een nieuwe manier voor getalenteerde mensen om toegang te krijgen tot die kans en een nieuwe manier om startup-ecosystemen buiten Silicon Valley op te bouwen”, zei hij.

Next Post

Paymob, NIFT ondertekenen overeenkomst om digitale betalingen in Pakistan veilig mogelijk te maken

Paymob 29 juni 2022: Paymob, het toonaangevende omnichannel platform voor financiĆ«le diensten in de MENAP-regio, heeft een overeenkomst getekend fulfilled Nationwide Institutional Facilitation Systems (NIFT) om digitale betalingen in Pakistan te vergemakkelijken en betalingsoverdrachten te beveiligen. Volgens de overeenkomst zal Paymob digitale betalingen voor hun verkopers mogelijk maken fulfilled behulp […]
Paymob, NIFT ondertekenen overeenkomst om digitale betalingen in Pakistan veilig mogelijk te maken