Ontmoet een Diamond Solutions Partner op Inbound 2022 • Lake One ®

Nicole Smith

De Inbound-conferentie van HubSpot is terug in persoon voor 2022. Lake One zal ter plaatse zijn voor de duur van de evenementen en zou graag aansluiten voor een kopje koffie of een drankje daarna om satisfied u een strategie te bedenken hoe wat u hoort bij Inbound kan worden geïntegreerd in uw bedrijfsplanning voor de rest van 2022 en op weg naar 2023.

Als je op onze kalender wilt komen, geef ons dan hier een seintje en we zullen een paar weken voordat we naar Boston gaan, een observe-up geven en een tijd afspreken om speak to te maken.

Het was een geweldig jaar achieved onze vrienden bij HubSpot. Hier zijn een paar van onze favoriete hoogtepunten.

Lake 1 behaalt Diamond Options Associate Tier: We begonnen het jaar satisfied de aankondiging dat we de Diamond Solutions-status hadden bereikt. Om de status van husband or wife voor diamantoplossingen te bereiken, moeten associates platformcertificering en bewezen skills behalen en behouden. Tiers worden bereikt op foundation van het succesniveau dat associates behalen voor hun klanten.

HubSpot-kenmerken Lake One particular Circumstance Study: eerder dit voorjaar waren we nederig toen we een situation examine op HubSpot hadden. Een mix van een klantverhaal en de groei die we als HubSpot-husband or wife hebben gezien.

Geaccepteerd voor een accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is: deze zomer kondigen we aan dat we zijn toegelaten tot een onboarding-accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is achieved HubSpot.

Next Post

4 manieren om uw eigen contentmarketingdashboard samen te stellen

Bouw het juiste contentdashboard voor de juiste doelgroep Denk voordat je aan de slag gaat fulfilled het maken van je dashboard, na about wie wat moet weten. Terwijl contentmarketeers het volgende moeten doen: Houd de inhoudsprestaties regelmatig bij Krijg gedetailleerder inzicht in blogs en categorieën Bewaak de prestatiestatistieken van campagnes […]
4 manieren om uw eigen contentmarketingdashboard samen te stellen