Miljardair Buffett ondersteunt de truck met 12 miljoen extra Occidental Petroleum-aandelen

Nicole Smith

Allen And Company jaarlijkse bijeenkomst brengt zakenlieden, mediamagnaten en politici naar Sun Valley, Idaho

Kevin Dietsch

Warren Buffett’s Berkshire Hathaway (NYSE:BRK.A) maakte bekend dat het nog eens 12 miljoen Occidental Petroleum (NYSE:OXY) aandelen deze 7 days terwijl de miljardair zijn omvangrijke belang in de oliegigant toevoegt.

Buffett kocht de 12 miljoen aandelen voor ongeveer $ 700 miljoen tegen een gemiddelde prijs van $ 58,11 op dinsdag en woensdag en bezit nu in totaal 175 miljoen aandelen, wat Berkshire een belang van ongeveer 18,6% geeft, volgens tot een file. Berkshire betaalde in het bereik van $ 57 tot $ 59 voor de aandelen.

De laatste aankoop komt nadat Buffett vorige week bijna $ 630 miljoen had uitgegeven om zijn belang in de olieproducent te vergroten en eind vorige 7 days bekend te maken dat hij 9,9 miljoen aandelen experienced gekocht. Berkshire (BRK.A) (NYSE:BRK.B) is Occidental’s (OXY) grootste individuele aandeelhouder achieved 175 miljoen aandelen met een waarde van ongeveer $ 10,8 miljard, gebaseerd op de sluiting van OXY op donderdag op $ 61,47, fulfilled opties om nog eens 83,9 miljoen aandelen te kopen, wat zijn belang op ongeveer 28% zou brengen.

Truist-analist Neal Dingmann zei vorige maand dat er een “goede kans” is dat Buffett uiteindelijk het hele bedrijf zal kopen wanneer het de investment-quality-status bereikt en hij verhoogde zijn koersdoel naar $ 93.

In het eerste kwartaal kocht Berkshire (BRK.A) voor ongeveer $ 7, miljard aan Occidental-aandelen. Buffett merkte op de jaarlijkse bijeenkomst van Berkshire get started mei op dat hij in een periode van slechts twee weken 14% van de petroleumraffinaderij kon kopen.

Next Post

Toegankelijkheid, compliance en gebruikerservaring verbeteren SEO

Maak toegankelijkheid een integraal onderdeel van de propositie van uw bureau en genereer nieuwe inkomstenstromen. Als u voldoet aan de Americans with Disabilities Act (ADA) en Web Written content Accessibility Pointers (WCAG), is het belangrijk om te onthouden dat webtoegankelijkheid de zoekmachineoptimalisatie kan verbeteren. Sluit u aan bij een panel […]
Toegankelijkheid, compliance en gebruikerservaring verbeteren SEO