Joffre Capital koopt belang van 25,7% in Playtika

Nicole Smith

&#13

Personal fairness-onderneming Joffre Cash heeft een belang van 25,7% gekocht in Playtika (Nasdaq: PLTK). De Chinese aandeelhouder van het bedrijf heeft aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gemeld dat het zijn controle in het Israëlische gamingbedrijf heeft verkocht. Joffre Money betaalt 21 greenback for every aandeel voor een totale investering van 2,2 miljard greenback.

&#13

Hoewel Joffre Funds ruim boven de marktprijs betaalt, is de prijs van het Playtika-aandeel momenteel met 5,73% gedaald op Nasdaq op $ 13,56, wat een marktkapitalisatie van $ 5,3 miljard oplevert.

&#13
&#13
&#13
&#13

&#13
&#13
&#13
&#13

In februari van dit jaar kondigde Playtika aan dat het verschillende strategieën onderzocht om de waarde voor aandeelhouders te maximaliseren. “Als onderdeel van het proces is de raad van system een volledige reeks strategische alternatieven te overwegen, waaronder een verkoop van het bedrijf of andere mogelijke transacties”, aldus de aankondiging.

&#13

De aandelenkoers van Playtika daalde achieved 45% tussen de beursintroductie in januari 2021 en het rapport van gisteren, tot een prijs die het bedrijf een marktkapitalisatie van $ 6 miljard geeft, vergeleken satisfied $ 11 miljard bij de beursgang.

&#13

Gepubliceerd doorway Globes, Israel company news – en.globes.co.il – op 28 juni 2022.

&#13

© Copyright van Globes-uitgever Itonut (1983) Ltd., 2022.

&#13
&#13

Next Post

Vandaag kopers op de markt vinden

Tijd is de meest waardevolle en schaarse hulpbron van een verkoper – maar veel verkopers besteden hun tijd aan het spinnen van hun wielen, het najagen van de verkeerde prospective clients en het storten van moeite in discounts die nooit zullen uitkomen. Dat komt omdat veel omzetteams nog steeds verouderde […]
Vandaag kopers op de markt vinden