Interview met gecertificeerde partners – Uzair Kharawala van SF Digital Studios [VIDEO]

Nicole Smith

Uzair Kharawala runt SF Digital Studios samen met zijn vrouw Farzana, en is ook een DigitalMarketer Licensed Spouse. Hij is een van de weinige industry experts die zowel Google Companion als YouTube Licensed is.

Zijn inhoud wordt regelmatig weergegeven op portals zoals SEMRush, Social Media Examiner, DigitalMarketer en hij is ook een keynote spreker op Targeted traffic & Conversion 2022.

Zijn YouTube-kanaal heeft meer dan 20.000 abonnees en is een van de beste kanalen om Google Advertisements te leren kennen.

Hij is al 4 jaar bezig met videomarketing en heeft meer dan 1200 video’s op YouTube geüpload.

Zijn inhoud wordt regelmatig weergegeven op portals zoals SEMRush, Social Media Examiner, DigitalMarketer en hij is ook een keynote spreker op Site visitors & Conversion 2022.

Zijn YouTube-kanaal heeft meer dan 20.000 abonnees en is een van de beste kanalen om Google Adverts te leren kennen.

Hij is al 4 jaar bezig achieved videomarketing en heeft meer dan 1200 video’s op YouTube geüpload.

Lees hier meer about Uzair: https://sfdigital.co.united kingdom/

Lees hier meer above het DigitalMarketer Certified Partner-programma: https://www.digitalmarketer.com/companions/Het publish-interview met gecertificeerde associates – Uzair Kharawala van SF Digital Studios [VIDEO] verscheen eerst op DigitalMarketer.

Next Post

Waarom Around.co het beste alternatief is voor Zoom daarbuiten

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd achieved toestemming van “Surprise Instruments”, een nieuwsbrief die u helpt de handigste sites en apps te ontdekken. Schrijf je hier in. In de omgeving van is de beste software voor teamvergaderingen op afstand. Zoom en Google Fulfill zijn prima, maar Around heeft een reeks functies […]
Waarom Around.co het beste alternatief is voor Zoom daarbuiten