Hoe u uw eigen blog in 15 minuten start – [2021]

Nicole Smith

Elke dag, sluiten steeds meer mensen zich aan bij de blogwereld. Een opzetten blog site is een heel eenvoudig proces en de meeste mensen nemen niet meer dan 15 minuten in beslag om een ​​goed professioneel ogende blog site op te zetten.

Vandaag ga ik een stapsgewijze strategie onthullen in excess of hoe u in slechts 15 minuten uw eigen blog kunt starten.

Hoe u uw eigen web site kunt starten

PS Pak een kopje thee (of) koffie (wat je maar wilt) en commence fulfilled stap 1 aangezien ik de treatment in stappen heb opgedeeld zodat het gemakkelijk te volgen wordt, als je ergens een probleem krijgt tijdens de installatie achieved de web site, neem dan get hold of op achieved mij.

Lees ook:

Klaar om vandaag nog je eigen weblog te maken? Laten we beginnen…

Hoe u uw eigen weblog begin in 15 minuten

1. Uw domein kiezen

Dit wordt de eerste en een zeer belangrijke beslissing, omdat het selecteren van een goed domein moeilijk kan zijn, omdat het je merkidentiteit wordt en je het verstandig moet kiezen.

Een gedachte die ik hier zou willen toevoegen, is dat je beslissing ook moet variëren afhankelijk van het form weblog dat je gaat starten. Als je gaat beginnen satisfied een bedrijfsblog, dan moet het domein de naam van je merk weerspiegelen en als het een nicheblog is, zou het domein een idee moeten geven van wat een gebruiker op uw blog site te zien krijgt.

Krijg alsjeblieft je Free of charge domein bij Bluehost, als je je aanmeldt voor hun 12 maanden hostingplan, heeft het 12 maandenplan ook verlaagde prijzen en wat als ik je vertel dat als je niet tevreden bent fulfilled hun services, je het zelfs kunt annuleren na 11 maanden en het is geen grap!

Bluehost-abonnementen

Uw voorkeur zou de moeten zijn ‘beginnen’ pakket, omdat het goedkoop en effectief is en u ook een Free of charge domein geeft (met een hostingoptie van 12 maanden), maar als u meer dan 5 domeinen wilt hosten of op zoek bent naar meer discount codes om uw marketingcampagnes on the web te starten, dan kunt u overwegen ‘plus’- of ‘business pro’-approach ook, het heeft niet alleen meer middelen, maar biedt bovendien tot $200 waard van marketingcoupons.

pakket informatie:

2.Een webhost kiezen:

Er zijn veel redenen om te begrijpen waarom het nodig is om more aandacht te besteden aan het vinden van een goede webhost voor uw web site. Zoals ik al zei dat Bluehost de beste keuze zou moeten zijn, is dat omdat het tot nu toe tevreden is satisfied al hun diensten.

Echter, als algemene informatie, voordat u een webhost kiest, moet u enkele dingen in gedachten hebben

 • Hoeveel betaal ik en wat krijg ik?
 • Welke functies ik zoek (cPanel, Onbeperkt aantal e-mailaccounts enz.)?
 • Wat is er Following Income Assist? (Vergeet alsjeblieft niet, het is iets heel belangrijks).
 • Wat is er uptime en hoe worden ze daarvoor in de markt vergeleken?
 • Hebben ze geld-terug-garantie, voor het geval er iets misgaat?

Als u uw weblog, bedrijfssite of website on the web wilt hosten en op zoek bent naar een bedrijf dat voldoet aan alle standards die ik hierboven heb genoemd, zoek dan niet verder en meld u aan bij Bluehost!

Laten we het nu samenvatten,

 1. Ga naar Bluehost en klik op de knop ‘Aan de slag’
 2. Kies het pakket waar je voor wilt kiezen.
 3. Voer uw domein in, mocht u er nog geen hebben, meld u dan hier aan voor uw nieuwe domein.
 4. Voer uw persoonlijke profiel in en update Factuurgegevens
 5. 10 slotte wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren, zorg er altijd voor dat het zeer veilig moet zijn.
 6. Controleer uw e-mail satisfied alle instructies en details fulfilled betrekking tot uw web hosting en domein.

3. Installeer WordPress

Oké, installeren WordPress wordt leuk, want Bluehost maakt het heel gemakkelijk om WordPress te installeren en het is Gratis. Laten we deze stappen volgen om een ​​WordPress-web site te installeren.

 • Controleer uw welkomst-e-mail van Bluehost, want deze bevat een backlink naar uw cPanel en hoe u deze kunt openen.
 • Nadat u bent ingelogd op cPanel, zoekt u het gedeelte achieved de tekst ‘Mojo Marktplaats
 • Klik op de knop “Eenmaal klikken installeren”

mojo

 • Nu zullen we selecteren ‘WordPress’

wordpress

 • Druk op de get started knop nu

startknop

 • Kies het domein waarop u uw site wilt installeren.

bluehost domein

 • Nadat u de benodigde informatie heeft ingevoerd, waaronder uw naam, e-mailadres en installatie en de voorwaarden en overeenkomst heeft gelezen, selecteert u de ‘Installatieknop

installeer nu bluehost wordpress

Als je nog steeds problemen hebt met het opzetten van je weblog fulfilled deze tutorial, neem dan gewoon call fulfilled me op en ik zal het voor je doen. BlueHost compenseert mij wanneer u by means of mijn backlink koopt, dus mijn diensten zijn free of charge voor u! –

WOHO! Je hebt nu een WordPress-site, gefeliciteerd daarvoor! Nu zul je moeten werken aan een goed ontwerp en het produceren van inhoud van hoge kwaliteit voor je blog site.

Enkele punten om te onthouden:

 • Onthoud uw e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord die u aan uw WordPress-weblog hebt gekoppeld, het is belangrijk!
 • Om u aan te melden bij uw WordPress-beheerdersgedeelte, moet u (/wp-admin) aan uw domein toevoegen, bijvoorbeeld als onze site-naam example.com is, kunt u onze WordPress-beheerder vinden op (https://case in point.com /wp-admin)
 • Vergeet niet om uw bloginstellingen in te stellen, zoals titel, permalinks, opmerkingen en andere dingen door naar Instellingen te gaan vanuit uw WP-beheerderspaneel.
 • Ga voor het installeren van een thema naar Uiterlijk en vervolgens -> Thema’s vanuit uw WP-Admin Panel.
 • Ga voor het schrijven van een nieuwe pagina naar het gedeelte Berichten en ga naar -> Nieuw toevoegen om een ​​nieuw bericht te schrijven. Je kunt video’s, afbeeldingen, inhoud, hyperlinks of alles wat je maar wilt laten zien in je berichten toevoegen.
 • Als u een nieuwe pagina wilt toevoegen, klikt u op ‘Pagina’s’ en drukt u vanaf daar op de optie ‘Nieuwe toevoegen’.

Conclusie en verder kijken above hoe u uw site kunt starten:

Als je eenmaal een goed uitziende website hebt opgezet, werk dan aan het vinden van je publiek, het luisteren naar hen en hun verwachtingen fulfilled je web site. Dus blijf alsjeblieft verbeteren, er is niets zo perfect. Vergeet niet mijn artikel te lezen more than Hoe bezoekers om te zetten in abonnees en kijk eens op 10 manieren om de conversieratio van uw site te verbeteren en ook een complete gids more than web-site-optimalisatie.

Wil je uiteindelijk je website delen of de blogfouten bespreken? gelieve commentaar te geven, bedankt.

Lees ook:

Next Post

Waarom uw verkooptrechterstrategie de moderne koper van vandaag niet converteert

Een verkooptrechter en een verkoopstrategie gaan al lang samen, zoals pindakaas en jam, macaroni en kaas, en spek en eieren.
Waarom uw verkooptrechterstrategie de moderne koper van vandaag niet converteert