Hoe een AI-geactiveerd personeelsbestand de vaardigheidskloof kan overbruggen en het arbeidstekort kan oplossen

Nicole Smith

Zelfs als de angst groeit voor een dreigende recessie, blijven Amerikaanse werknemers in recordaantallen hun baan opzeggen – wat aangeeft dat er geen einde komt aan het Grote Aftreden.

Eigenaren van kleine bedrijven, satisfied title die in sectoren zoals buitendienst die werknemers met technische vaardigheden nodig hebben, worden geconfronteerd satisfied further complicaties. Babyboomers gaan satisfied pensioen en nemen hun zuurverdiende experience achieved zich mee, terwijl jongere werknemers aarzelen om zelfs maar te overwegen om de buitendienst in te gaan. Degenen die de industrie betreden, worden geconfronteerd achieved een groeiende vaardigheidskloof die van invloed is op de kosten en de services.

Buitendienst
fotocredit: Tiger Lily / Pexels

Sommige van de industrieën die het zwaarst met deze uitdagingen te maken hebben, zijn onder meer productie, engineering, logistiek en elke baan die gespecialiseerde kennis en abilities vereist die nodig is om specifieke taken uit te voeren. Het goede nieuws? Er kan in verschillende sectoren veel worden gedaan om deze uitdagingen het hoofd te bieden en hulp is onderweg – zelfs de kleinste bedrijven hebben de macht om deze uitdagingen het hoofd te bieden en hun personeel in staat te stellen slimmer (niet harder) te werken.

Het begint allemaal achieved de kracht van AI.

Kunnen kleine bedrijven echt profiteren van AI?

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat dezelfde kunstmatige intelligentie die logisch is uit die stapels huge data die door grote bedrijven zijn verzameld, ook beschikbaar is voor kleinere organisaties, waardoor hardnekkige uitdagingen worden opgelost en de workflow in bijna elke branche wordt verbeterd.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de buitendienstsector, waar duizenden kleine bedrijven contracten sluiten achieved grote fabrikanten om reparatie- en onderhoudsservice te verlenen of zelfstandig hun eigen klantenbestand opbouwen. Buitendienst vereist dat werknemers of aannemers naar specifieke locaties (meestal de locatie van de klant) worden gestuurd om apparatuur of complexe systemen te installeren, repareren of onderhouden. 12 procent for each jaar.

Het is een arbeidsintensief bedrijf en eigenaren van buitendienstbedrijven vinden de massale pensionering van ervaren technici of buitendienstmedewerkers bijzonder zorgwekkend. Veel babyboomers die nu achieved pensioen gaan, hebben tientallen jaren zuurverdiende branche-skills vergaard die veel verder gaat dan de instructies in een onderhoudshandleiding. Ze beschikken above waardevolle vaardigheden, waaronder het vermogen om de juiste oplossing te vinden tijdens het eerste bezoek, dat van generatie op generatie is doorgegeven.

Beheer van buitendienst

Maar waar is de volgende generatie?

Banen in de geschoolde ambachten hebben bewezen moeilijk te vullen in de afgelopen jaren, en beschikbare kandidaten zijn er maar weinig tussen. Een recent onderzoek gevonden slechts zes procent van de afgestudeerden van de middelbare faculty hoopte een carrière te vinden in reparatiediensten of het geschoolde ambacht.

Een analyse door Fortune Organization Insights ontdekte dat het gebrek aan vaardigheden onder werknemers de groei van de buitendienstsector rechtstreeks remt.

Professionals worden steeds vaker geconfronteerd achieved uitdagingen satisfied het jongere personeelsbestand en dit is vaak te wijten aan het gebrek aan middelen om hen op te leiden. Ervaren technici hebben niet de tijd om nieuwe medewerkers op te leiden zoals vroeger en equipment worden steeds complexer, waardoor het aantal uren dat nodig is om te trainen toeneemt. Om het nog erger te maken, neemt de ontevredenheid van de werknemers toe en nemen gefrustreerde werknemers ontslag, wat leidt tot moeilijk te vervullen vacatures.

Nimble nieuwe software program speelt een belangrijke rol bij het overbruggen van de vaardighedenkloof tussen aanbieders van reparatiediensten in het veld. Major-knowledge-analyse en kunstmatige intelligentie hebben de mogelijkheid om technische knowledge huge te leggen, deze te delen satisfied buitendienstmedewerkers van generatie op generatie en serviceorganisaties te helpen een hogere klanttevredenheid te leveren en de productiviteit van het personeel te verbeteren.

Mijn bedrijf, Aquant, bijvoorbeeld, gebruikte branchegegevens toen we onze AI-aangedreven apparaatreparatiesoftware ontwikkelden, Services held. Het aanvankelijke succes van Provider Hero for House Appliances moedigde ons aan om onze reparatie-applications voor apparaten uit te breiden satisfied Services Hero for Food stuff Devices, dat de technici ondersteunt die onderhoud plegen aan apparatuur in commerciële keukens.

In wezen gebruikt onze nieuwe reparatie-application praktische informatie en deskundige tips die zijn verzameld doorway ervaren technici, combineert die kennis satisfied informatie van fabrikanten van apparaten en roert de inzichten van technici die de resultaten rapporteren nadat ze Assistance Hero hebben gebruikt. Dankzij de kracht van AI hebben technici de informatie die ze nodig hebben direct op hun telefoon en hoeven ze niet langer een handleiding door te spitten, naar een YouTube-online video te zoeken of een meer ervaren collega te bellen voor hulp.

Het primaire doel van de technologie is om van elke servicemonteur, zelfs de nieuwste leerling, een specialist te maken. Gebruikers van Assistance Hero melden dat ze in staat zijn om problemen sneller op te lossen, zelfvoorzienend te worden en hun very first time correct fee te verhogen. Hierdoor kunnen eigenaren van buitendienstbedrijven inhuren uit een grotere pool van minder ervaren werknemers, waardoor bedrijven hun activiteiten in een sneller tempo kunnen opschalen.

Deze technologie helpt niet alleen om de kennislacune op te vullen, het is ook een nuttig hulpmiddel gebleken voor het werven en behouden van nieuwe technici. Jongere werknemers zijn gewend om apps en technologie te gebruiken om problemen op te lossen – deze application maakt hun werk relevanter en minder archaïsch, terwijl ze het vertrouwen krijgen om taken uit te voeren met minimaal toezicht. Dit verhoogt op zijn beurt hun gevoel van eigenwaarde, minimaliseert frustratie en vermindert uiteindelijk het verloop.

Zakenman met behulp van big data-platform

Huge details voor de redding

Assistance Hero is slechts een van de manieren waarop big facts en AI-applications invloed hebben op ondernemers en eigenaren van groeiende kleine bedrijven.

Denver-gebaseerd Veritone Inc., bijvoorbeeld, helpt eigenaren van franchiselocaties hun wervingsprocessen voor werknemers te verbeteren met PandoLogic, een device die het aantal gekwalificeerde sollicitanten verhoogt, de tijd om te zoeken en in dienst te nemen verkort en inefficiënte processen vervangt door AI-gestuurde wervingsoplossingen.

De AI-tools van PandoLogic zijn gebruikt doorway eigenaren van uitzendbureaus om de kopzorgen en inefficiënties te verminderen die gepaard gaan achieved het sorteren van de honderdduizenden vacaturesites waar tegenwoordig vacatures worden geplaatst.

Moveworks, een bedrijf met hoofdkantoor in Silicon Valley, brengt de kracht van AI naar human sources-functies. De conversatie-chatbot geeft antwoord op de routinevragen die werknemers elke dag stellen: krijgen we de dag na Thanksgiving als een betaalde feestdag? Hoe dien ik een onkostennota in?

Doorway deze gesprekken te automatiseren, bespaart Moveworks tijd en energie en vermindert het de verveling waarmee HR-pros worden geconfronteerd die opgebrand zijn doorway steeds dezelfde vragen te beantwoorden.

Arbeidstekorten, lacunes in vaardigheden en andere uitdagingen van de afgelopen jaren hebben het voor ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven aanzienlijk moeilijker gemaakt om hun bedrijf op te schalen. Maar het goede nieuws is dat technologie hier is om op te treden als de drijvende kracht achter positieve verandering. Eigenaren van kleine bedrijven kunnen zich zelfverzekerder voelen satisfied behulp van AI- en device learning-tools die de mogelijkheid hebben om inzichten op een hoger niveau uit large knowledge te halen en belangrijke uitdagingen binnen hun organisatie op te lossen.

Degenen die deze resources gebruiken, blijven de concurrentie voor en worden erkend als een toonaangevende werkgever, wat vervolgens van invloed is op het behoud van talent en de algehele productiviteit van het personeel – en degenen die niet het risico lopen achter te blijven.

Next Post

Hoe u uw verkoopteam kunt overtuigen om videoberichten te gebruiken

29 juni 2022·5 minuten lezen Video kan 3x hogere responspercentages opleveren, maar het werkt niet als uw team het niet gebruikt. Verkopers kunnen op hun manier worden ingesteld. Ontdek hoe je ze kunt overtuigen om video te proberen. Sommige verkopers begrijpen intuïtief de waarde van videoberichten. Ze zien het schrijven […]
Hoe u uw verkoopteam kunt overtuigen om videoberichten te gebruiken