Een succesvolle terugkeer voor embedded wereld

Nicole Smith

ingebedde wereld had deze maand een succesvolle terugkeer, na eerder te zijn uitgesteld vanwege COVID-19.

Als een evenement dat lang werd beschouwd als de ‘go-to’-plek om inzicht te krijgen in embedded systeemtechnologieën, was het geweldig om de display weer in volle kracht te zien, fulfilled meer dan 720 exposanten uit 39 landen aanwezig, die hun nieuwste ontwikkelingen presenteerden .

Achieved meer dan 18.000 internationale embedded professionals uit 76 landen die de present bijwoonden tijdens het driedaagse evenement, is het duidelijk te zien dat de industrie de terugkeer van confront-to-experience netwerken heeft omarmd.

Benedikt Weyerer, Director of Exhibition bij embedded world, NürnbergMesse, merkte op: “Ik ben overweldigd doorway de dynamiek, energie en innovatieve geest van de embedded industrie die duidelijk zichtbaar was tijdens de drie dagen van de demonstrate. De beveiliging van elektronische systemen, gedistribueerde intelligentie, het net der dingen en oplossingen voor toekomstige onderwerpen zoals e-mobiliteit en energie-efficiëntie – er zijn zoveel developments en exposanten pakken urgente problemen aan en presenteren al verkoopbare producten.”

De conferentie more than embedded entire world en elektronische displays trok ook een menigte van ongeveer 1.000 aanwezigen en sprekers uit 42 landen die de mogelijkheid bood om te communiceren fulfilled topexperts en collega’s in 196 presentaties, 10 reduce, 3 keynotes en zes expertpanels om technische informatie en kennis uit te wisselen. embedded world’s digitale content werd ook goed ontvangen satisfied meer dan 3.900 bezoekers die toegang kregen tot het platform.

Hoewel het aantal bezoekers satisfied ongeveer 1/3 daalde in vergelijking satisfied pre-COVID-niveaus (in 2019 waren er ongeveer 30.895 bezoekers), voelde het zeker niet zo. De stands leken zelfs erg druk, achieved consistente bezoekersaantallen en verschillende bedrijven die opmerkten hoe succesvol het voor hen was geweest.

Voor meer informatie over de prestaties van embedded environment 2022, Klik hier alsjeblieft.

Next Post

Controlelijst voor bestemmingspagina voor betaalde zoekadvertenties

Het maken van een bestemmingspagina voor uw gerichte advertentiecampagnes is van cruciaal belang om die advertenties om te zetten in verkopen. We zullen uitleggen waarom, en u voorzien van een gebruiksvriendelijke checklist zodat u het goed kunt doen. Wat is een bestemmingspagina? Een bestemmingspagina is precies dat: een plek waar […]
Controlelijst voor bestemmingspagina voor betaalde zoekadvertenties