Een ondernemende krijger worden met Zachary Green »Slaag als je eigen baas

Nicole Smith

Een ondernemende krijger worden met Zachary Green Uitgelichte afbeeldingDe ervaringen van Zachary Green bij het Korps Mariniers vormden zijn great deal. Zijn tijd in het leger en daarna als brandweerman gaven hem de vindingrijkheid, integriteit en lef om een ​​zeer succesvolle ondernemer en bestsellerauteur te worden. Risico’s nemen, zichzelf vertrouwen en zijn dromen nooit loslaten, dreef hem ertoe een item te creëren, produceren, op de markt te brengen en te verkopen dat levens redt. Zach woont satisfied zijn vrouw en zoon in de voorstad van Cincinnati in Wyoming, Ohio. Hij is een gekozen lid van de Wyoming Metropolis Council en werd doorway de Ohio Chamber of Commerce uitgeroepen tot Entrepreneur of the Yr en heeft getuigd voor het Modest Company Committee van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Zachary’s ondernemingsreis is uitgelicht op de voorpagina van Yahoo.com en ook door CNN, United states These days, CBS en vele andere grote nieuwszenders..

In de aflevering van vandaag deelt Zachary zijn verhaal about hoe hij zijn eerste bedrijf begon te ontwikkelen, beginnend in de kofferbak van zijn car en groeiend naar $ 30 miljoen aan organische verkopen, hoe hij bijna alles verloor en hoe hij deze smeltkroes gebruikte als een kans om te leren en te veranderen. We bespreken het belang van het kunnen herkennen van je eigen beperkingen, en leren opzij te gaan en anderen toe te laten om je te helpen. We praten in excess of welk probleem u achieved uw bedrijf oplost en over de effects van geweldige verkoop-, advertising- en distributieteams. We onderzoeken ook hoe de tegenspoed en uitdaging van het starten van een bedrijf u kunnen helpen om u voor te bereiden op de onvermijdelijke moeilijkheden van het groeien en onderhouden van uw bedrijf.

“Om doorway je smeltkroes te komen, moet je overwinnen wat je daar heeft gebracht en je moet transformeren en veranderen.” – Zachary Green

Beluister de podcast hieronder:

Zachary Green ondernemende krijger

Deze week op SmallBizChat Podcast:

  • Wat maakt een krijger een krijger?
  • Het verschil tussen het starten van een bedrijf en het runnen van een bedrijf
  • Leren wanneer je uit je eigen weg moet gaan
  • Drie vragen die elke ondernemer zichzelf zou moeten stellen
  • Tegenslagen het hoofd bieden als klein bedrijf
  • Het belang van vasthouden aan je waarden

Down load hier het boek van Zachary:

Maak speak to achieved Zachary Green:

Haal meer!

Wil je meer afleveringen van The SmallBiz Chat Podcast horen? Abonneer je op je favoriete platform zodat je geen aflevering mist!

Next Post

Hoe Instagram-influencers ondernemingen worden en wat er daarna gebeurt

Tegen de tijd dat Amber Fillerup Clark landde een belangrijk profiel in De Atlantische Oceaan in 2017 stond de blogger en Instagrammer al zeven jaar aan de prime van haar kunnen. Clark gelanceerd haar blog-die sindsdien is hernoemd maar destijds heette Blond op blote voeten-in 2010 en steeg snel naar […]
Hoe Instagram-influencers ondernemingen worden en wat er daarna gebeurt