Een midzomergids om van podcasts te genieten

Nicole Smith

Dit artikel is opnieuw gepubliceerd satisfied toestemming van “Question Applications”, een nieuwsbrief die u helpt de handigste sites en apps te ontdekken. Schrijf je hier in.

Als je je podcasthorizon deze zomer uitbreidt, heb je meer dan een miljoen demonstrates om uit te kiezen. Het bericht van vandaag bevat bronnen om je te helpen de rommel achieved audio te doorbreken en deze zomer te genieten van geweldige luisterervaringen.

Castro. Ja, de standaardspeler op je telefoon is in orde. Maar ik vind dat het ontwerp van Castro beter earlier bij de manier waarop ik eigenlijk naar podcasts luister.

  • Stap 1. Start achieved het zoeken naar en abonneren op programma’s die u interesseren. Die stromen naar het inbox-tabblad van de application.
  • Stap 2. Blader doorway afleveringen die op het tabblad Postvak IN verschijnen en tik erop om je luisterwachtrij te vullen. Het is vergelijkbaar achieved de manier waarop Netflix en Spotify je laten bepalen wat je vervolgens wilt bekijken of luisteren.

Castro bespaart ruimte op uw apparaat en vermindert het dataverbruik. Afzonderlijke afleveringen worden niet automatisch gedownload. De application downloadt alleen specifieke afleveringen waarop u tikt. Als je wilt, kun je het zo instellen dat elke nieuwe aflevering van een programma dat je leuk vindt automatisch in de wachtrij wordt geplaatst.

Meer about Castro: Voor een diepere duik, zie mijn vorige write-up.

Bonusfunctie: Deel hoogtepunten van een aflevering waarnaar u luistert als videoclips op een sociaal netwerk of by using e-mail of bericht. Hier is een clip die ik op Twitter heb gepost.

Pocket Casts is een uitstekende optie voor Android en iOS en werkt goed achieved CarPlay en Android Auto om te luisteren tijdens zomerritten, maar ook met AirPlay en Chromecast om in je woonkamer te luisteren. Het synchroniseert ook op meerdere apparaten. Met zowel Castro als Pocket Casts kun je fulfilled hogere snelheden luisteren.

Moreover: Meer goede Android-podcast-applications.

Next Post

Dagenlang sociale content — Plan vooruit voor augustus

Krijg een voorsprong op uw campagnes Houd uw inhoud applicable en actueel doorway speciale dagen te identificeren die kansen creëren voor uw merk om deel te nemen aan het gesprek – of gewoon te vieren waar u en uw klanten het meest om geven. Laten we vooruit plannen voor augustus […]
Dagenlang sociale content — Plan vooruit voor augustus