Dagenlang sociale content — Plan vooruit voor augustus

Nicole Smith
Krijg een voorsprong op uw campagnes

Houd uw inhoud applicable en actueel doorway speciale dagen te identificeren die kansen creëren voor uw merk om deel te nemen aan het gesprek – of gewoon te vieren waar u en uw klanten het meest om geven. Laten we vooruit plannen voor augustus en kijken wat je kunt maken achieved GoDaddy Studio-sjablonen.

Augustus is een en al school en activity, als de zomervakantie voorbij is en het academisch jaar van start gaat. Er is ook iets geruststellends om weer een beetje plan te krijgen – of je nu een Labor Day-weekend plant, je kinderen klaarmaakt voor hun terugkeer naar school, of uitkijkt naar het universiteitsvoetbalseizoen.

Als je in de reisindustrie zit – misschien heb je een pension, een toeristische attractie of bezit je bijvoorbeeld een zomerkamp voor kinderen – overweeg dan om speciale aanbiedingen te plannen voor het komende Labor Working day-weekend. Vroegboekkortingen, nieuwe aanbiedingen, speciale acties – denk aan al die mensen die tijdens de lockdown thuis vastzaten en nu wanhopig weer op reis willen gaan.

Ze hebben je nodig. Je hebt klanten nodig. Het is een win-get.

Als je in de detailhandel, car-, cafe-, eten en drinken- of gezondheidssector werkt, is terug naar faculty een belangrijk minute om je klantenbestand te herinneren aan je belang en relevantie in hun leven (en, als een gelukkig gevolg, om te verkopen meer van wat je doet).

Meestal eindigend rond Labor Day, dit is wanneer schoolbenodigdheden, nieuwe schoolkleding, maaltijdbereiding voor lunches en naschoolse opvang in de gedachten zijn van ouders satisfied jongere kinderen. Het is ook geen slecht instant om de gezinsauto een onderhoudsbeurt te geven.

Het gaat echter niet alleen om de ouders – dit is ook het instant om na te denken more than speciale aanbiedingen voor leerkrachten en de leerlingen zelf (de ouderen fulfilled portemonnee), en hoe zij het nieuwe schooljaar bekijken.

Op wie je je ook richt, het draait allemaal om een ​​frisse get started, een nieuwe appear en een nieuwe houding, dus alles wat je kunt bieden dat aansluit bij die mentaliteit is een goed idee.

Het universiteitsvoetbalseizoen begint meestal eind augustus, dus nu is het tijd om al die voetbalfans te targeten.

Elke 7 days in de herfst komen enthusiasts samen om hun favoriete groups aan te moedigen vanuit huis, in places to eat of bars, of doorway naar de stay wedstrijden te gaan. Sportbars, dining establishments, eet- en drinkgelegenheden, detailhandel, mode, sportartikelen en zelfs merken voor buitenuitrusting kunnen hier allemaal aan boord komen.

Gerelateerd: Nationale kalenderdagen gebruiken om uw reisbedrijf te promoten

Nationale en religieuze feestdagen

Er zijn twee belangrijke religieuze feestdagen in augustus die je misschien wilt erkennen als je je gemeenschap dient.

Janmashtami, een jaarlijks hindoefestival op 18 augustus, viert de geboorte van Krishna. Dit is een tijd van viering die u in uw eigen bedrijf kunt brengen, of het nu een speciaal evenement is, of gewoon een eenvoudige erkenning op uw merkmateriaal.

GoDaddy Studio-sjabloon met informatie over Krishna Janmashtami

Sport en amusement

Naast het university football-seizoen betekent augustus ook de US Open up tennistoernooidie begint op 29 augustus. Dus, poets je backhand, stof je tenniswit af en, als je in de sportartikelenruimte, sportclubindustrie bent of zelfs een bar of cafe hebt, haal dan het meeste uit deze iconische sport evenement met een aantal geweldige merkcampagnes.

GoDaddy Studio-sjabloon met 40% korting op de uitverkoopafbeelding

GoDaddy Studio-sjabloonvrouw op tennisbaan met tennisracket

Bewustzijn maanden en dagen

Er zijn deze maand een aantal echt belangrijke bewustmakingsdagen die de moeite waard zijn om onder de aandacht te brengen bij je followers en klanten. Nationwide Black Business enterprise Month is in augustus en dit is een goed minute om zwarte bedrijven en ondernemers in uw ruimte te promoten.

GoDaddy Studio-sjabloon kleine winkelverzameling van lokale eetgelegenheden in zwarte eigendom

Dan is 12 augustus Internationale Jongerendag, waar ondernemers onder de 30 jaar in de schijnwerpers staan. Veel industrieën kunnen hier aan boord komen: denk aan manner, muziek, onderwijs, sport en eten en drinken. Kortom, alles wat een jongere doelgroep aanspreekt, of elk bedrijf dat eigendom is van een jong iemand, is hier uw go-to.

GoDaddy Studio-sjabloon voor internationale jongerendag

GoDaddy Studio-sjabloon voor internationale jongerendagadvertentie voor gratis drankje bij pizza

De volgende is Dag van de gelijkheid van vrouwen op 26 augustus, waar de focus ligt op vrouwelijke ondernemers en vrouwen achter de schermen. Dit is een geweldige kans om bedrijven die eigendom zijn van vrouwen die u kent, onder de aandacht te brengen en uw steun te bieden – of om uw eigen claxon te gebruiken als u er zelf een bent.

GoDaddy Studio-sjabloon ter ere van de dag van de gelijkheid van vrouwen

GoDaddy Studio-sjabloonadvertentie voor vrouwen in leiderschapsevenement

Voor iedereen in de gezondheids-, wellness- of fitnessruimte is augustus de Nationale Welzijnsmaand, wat een geweldige kans is om educatieve inhoud te delen waar jij misschien de autoriteit op bent. Als u zich in de medische wereld bevindt, hoe zit het dan met het voorlichten van uw consumenten over nieuwe gezondheids- en welzijnstrends?

En je doet aan health and fitness of eten, hoe zit het fulfilled de voordelen van physical fitness voor de geestelijke gezondheid, of welke voedingsmiddelen en dranken zijn het gezondst (en die je kunt verkopen)? Je zou ook kunnen denken aan het samenstellen van pakketten satisfied producten die passen bij het wellness-idee of, als je een sportschool bent, een kickstart-fitnessprogramma dat achieved korting wordt verkocht.

GoDaddy Studio-sjabloonadvertenties voor de nationale wellnessmaand

Trending maanden en dagen

Naast officiële feestdagen en bewustmakingsmaanden zijn er leuke en stylish dagen die alle lagen van de bevolking vieren, van huisdieren tot boeken tot spookachtig bijgeloof.

Internationale Kattendag

Het web houdt van katten en wij ook (wie houdt er niet van een goede kattenmeme?). Internationale Kattendag is op 8 augustus, dus als je in de ruimte voor huisdieren, dierenartsen of kattenoppas bent, of je hebt een persoonlijke site en houdt van deze harige katten, maak dan gebruik van deze perfecte kans.

GoDaddy Studio-sjabloon viert kattendag

Nationale Dag van de Boekenliefhebber

Bibliofielen hebben ook reden om enthousiast te worden, want Countrywide Guide Lovers Day vindt plaats op 9 augustus. Als je een auteur bent, een bibliotheek runt of in de uitgeverij werkt, is het tijd om een ​​groot lied te maken en te dansen over de verhalen die je verkoopt .

Iedereen in de educatieve ruimte kan echt aan boord, dus scholen, kinderdagverblijven en hogescholen kunnen ook meedoen. Vergeet niet om uw publiek erbij te betrekken, of het nu gaat om het vragen van hun favoriete titel, het aanbieden van verleidelijke weggeefacties of het gebruiken van uw beste literaire citaten om hen te inspireren.

GoDaddy Studio-sjablonen voor Dag van Boekliefhebbers

Wereld Method Dag

We hebben de afgelopen 18 maanden het grootste deel van de afgelopen 18 maanden in joggingbroeken doorgebracht, maar satisfied Wereldmodedag 21 augustus kunnen we substantial trend opnieuw in de schijnwerpers zetten. Bovendien gaan mensen nu meer naar buiten, en het is tijd om gezien te worden, zodat wat je draagt ​​weer wat zendtijd kan krijgen.

Als je in de mode-industrie zit, is dit natuurlijk JOUW tijd, maar persoonlijke blogs kunnen ook aan boord komen en hun toplooks, beste ideas of seizoenstrends posten.

GoDaddy Studio-sjabloon krijgt 30% korting bij het afrekenen voor World Fashion Day

GoDaddy Studio-sjablonen voor wereldmodedag

Nationale Hondendag

Wie wil de beste vriend van de mens niet vieren? Nationale Hondendag, op 26 augustus, is de dag om het te doen. Dus als je in een branche bent die met dieren te maken heeft – denk aan huisdieren, veterinaire klinieken, hondenuitlaat- of -oppasdiensten of hondentrimsalon – dan is dit je kans om onze harige vrienden te erkennen die je in het bedrijfsleven houden.

Leukste hondenwedstrijden, selfies van baasjes, hondenkortingen – alles mag, zolang het luchtig is en te maken heeft fulfilled uw bedrijf.

GoDaddy Studio-sjabloon met hond voor een mobiel hondentrimbedrijf

Werk uw ontwerpen en promo’s dienovereenkomstig bij

Als je een bericht plaatst over een speciaal thema met betrekking tot een van de bovenstaande evenementen, is het gemakkelijk en effectief om je merkidentiteit tijdelijk bij te werken voor maximale influence.

Afhankelijk van de duur van de feestdag die je viert, kun je dit een dag, een 7 days of een maand doen.

Uw sjablonen gereed en toegankelijk hebben in een software als GoDaddy Studio is een supereenvoudige manier om het ontwerpproces snel en ongecompliceerd te houden. Als het zo gemakkelijk is gemaakt, kan het maken van uw inhoud tijdens de maand augustus letterlijk uren uit uw dag besparen – misschien kunt u zelfs zelf op vakantie gaan!

Maak prachtige visuele content material voor de maand augustus achieved behulp van de sjablonen die hier worden weergegeven en meer achieved GoDaddy Studio. Probeer het nu gratis uit.

Next Post

Wat je moet weten

Het bouwen van een professioneel ogende web site lijkt misschien ontmoedigend als u geen technische middelen heeft. HubSpot’s contentmanagementsysteem (CMS), CMS Hub, maakt het maken van een website eenvoudig fulfilled flexibele thema’s, een editor voor slepen en neerzetten en tal van ingebouwde tools voor aanpassing.
Wat je moet weten