Breng je je eerste stagiair binnen? Overweeg deze 10 door experts aanbevolen tips

Nicole Smith

Het inhuren van een stagiair kan een geweldige manier zijn om de excess hulp te krijgen die je nu nodig hebt, terwijl je potentiële medewerkers voor morgen vindt. Wat is je beste advies voor het aannemen van je eerste stagiair, en waarom?

Werken met stagiair

Deze antwoorden worden gegeven doorway Youthful Entrepreneur Council (YEC), een alleen-uitnodigende organisatie die bestaat uit ‘s werelds meest succesvolle jonge ondernemers. YEC-leden vertegenwoordigen bijna elke bedrijfstak, genereren elk jaar miljarden bucks aan inkomsten en hebben tienduizenden banen gecreëerd. Meer informatie op yec.co.

1. Zorg ervoor dat je tijd hebt om ze te helpen

Zorg ervoor dat je projecten klaar hebt staan ​​en dat je tijd hebt om de stagiair te helpen bij het leren. Veel mensen huren gewoon een stagiaire in en proberen dingen te lossen waar ze niet bij kunnen. Maar hoewel een stagiair een nieuw perspectief en energie aan een taak kan geven, heeft de persoon meestal hulp nodig bij het uitzoeken hoe de specifieke taak moet worden uitgevoerd, omdat ze web aan hun carrière zijn begonnen. Zorg ervoor dat u tijd plant om de stagiair te ontwikkelen.

JT Allen, myFootpath LLC

2. Vind een manier om iets terug te geven

Als je wilt dat je eerste ervaring achieved een stagiair een succes wordt, moet je een manier vinden om iets terug te doen. In sommige gevallen kan dit een bonus zijn die wordt uitbetaald na hun tijd bij uw bedrijf. In andere gevallen zou je kunnen aanbieden om iedereen een keer for each 7 days een lunch te kopen. Denk goed na more than wat uw stagiaires zou helpen hun ervaring te maximaliseren en maak dit onderdeel van uw incentivespakket.

John Brackett, Smash Balloon LLC

3. Zoek naar initiatief

Stagiairs hebben misschien de minste ervaring met taken, maar de differentiatiefactor helpt je om er waarde in te vinden. Wat ik graag zoek in stagiaires is het vermogen om initiatief te nemen. Geweldige kandidaten zijn leergierig en hebben de generate om door te groeien in de functie of om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De mogelijkheid om hun eigen werk op te starten, betekent dat ze onafhankelijk kunnen werken zonder veel handen wide te hoeven houden

Tonika Bruce, Leid mooi, Inc.

Stagiaire mentor

4. Geef ze zinvol werk

Huur geen stagiaire in om zinloos werk te doen. De meeste levels vereisen dat de werkgever de stagiair praktijkervaring geeft achieved betrekking tot hun studie. Dit geldt satisfied title voor onbetaalde phases die by means of hogescholen zijn opgezet. Zorg daarom dat je een approach hebt om de stagiair zinvol werk te geven, hem te trainen en zijn voortgang bij te houden, aangezien je de college van de stagiair about zijn werk moet rapporteren.

Jonathan Prichard, MattressInsider.com

5. Bied georganiseerde en effectieve richting aan

Het belangrijkste tijdens het stageprogramma is een georganiseerde en effectieve leiding – het stellen van de juiste verwachtingen, het analyseren van hun motivatie, het geven van uitdagende mijlpalen, het geven van openhartige responses en het geven van autonomie om het werk te doen. Stel ze 10 slotte in staat om effect te hebben op het team en duidelijke en beknopte resultaten te leveren, zodat ze aan het einde van de looptijd een aanbieding kunnen krijgen.

Jay Dahal, Machnet

6. Stel duidelijke begin- en einddatums huge

Een manier om je ervaring met een stagiair te verbeteren, is doorway een duidelijke start- en einddatum huge te stellen. Veel stagiair-partnerschappen gaan mis omdat werknemers ervan uitgaan dat ze fulltime werknemers zullen worden. Je moet nieuwe stagiaires duidelijk maken dat je niet altijd fulltime in dienst neemt nadat het contract afloopt. Doorway duidelijke verwachtingen te stellen, wordt het gemakkelijk om sterke partnerschappen te vormen die gebaseerd zijn op eerlijkheid.

John Turner, SeedProd LLC

7. Geef regelmatig comments

Een belangrijk advies is om regelmatig responses te geven als onderdeel van uw interacties met uw nieuwe stagiair, zelfs als dit betekent dat u steeds hetzelfde moet herhalen. Dit zal de stagiair helpen begrijpen wat ze goed doen en waar ze moeten verbeteren. Doorway suggestions te geven, kunt u de stagiair helpen leren en groeien, wat uw bedrijf op de lange termijn ten goede zal komen.

Blair Williams, Ledenpers

Stageprogramma zomerstages

8. Maak een system voordat ze aankomen

Stagiairs zijn er meestal voor een beperkte tijd, dus ik zou aanraden om ze niet te veel werk of te veel taken tegelijk op zich te laten nemen. Het is ook belangrijk om duidelijke grenzen en verwachtingen voor je stagiair te kunnen stellen. Het beste advies dat ik je kan geven, is om een ​​plan te hebben voordat ze aankomen. Dit zal u helpen te weten wat u van hen nodig heeft en hoe zij zouden moeten bijdragen tijdens hun tijd bij u.

Kristin Kimberly Marquet, Marquet Media, LLC

9. Ga ervan uit dat ze niets weten

Ga er niet vanuit dat ze voorkennis van het bedrijf hebben. Dit kan heel goed de eerste keer zijn dat ze op een echte manier doorway de zakenwereld navigeren, dus dingen die voor de meeste mensen duidelijk zijn, zijn misschien niet voor hen duidelijk. Ga ervan uit dat alles uitgelegd moet worden en sta altijd open up voor vragen. Get started klein en ga van daaruit verder.

Shu Saito, Alle filters

10. Begrijp hun behoeften

Neem de tijd om de behoeften van uw stagiair te begrijpen. Waar zoeken zij naar? Wat proberen ze te leren? Fulfilled dit inzicht kan adult men een stage ontwikkelen die gevoelig is voor hun doelen en die ook is afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Achieved een sterke task-stagiair match is de kans dat de stagiair het task (of iets dergelijks) op lange termijn wil voortzetten veel groter.

Akshar Bonu, De aangepaste beweging

Next Post

Wall Street: Wall Street sluit hoger, gestimuleerd door winsten van technologieaandelen op positieve winsten

Amerikaanse aandelen sloten woensdag hoger, waarbij de technologiezware Nasdaq een winst van 1,6% boekte op positieve winstsignalen met een behoedzaam oog voor inflatie en meer renteverhogingen door de Fed. De aandelen van Netflix Inc voegden 7,4% toe nadat het bedrijf had voorspeld dat het in het derde kwartaal zou terugkeren […]
Wall Street: Wall Street sluit hoger, gestimuleerd door winsten van technologieaandelen op positieve winsten