Aangepaste Python-code voor HubSpot • Lake One ®

Nicole Smith

Waarom is aangepaste python-code nodig? Beter nog – waarom is het belangrijk voor HubSpot?

Met de introductie van Operations Hub heeft HubSpot een hele nieuwe wereld van oplossingen geopend voor voorheen onoplosbare problemen binnen hun applicatie.

Satisfied de mogelijkheid om details in-application aan te passen, op maat gecodeerde oplossingen toe te voegen aan workflows en facts te synchroniseren met applications die voorheen lastige integraties waren, behoort het vertrouwen op tools van derden om deze problemen op te lossen tot het verleden.

Lees hieronder meer about aangepaste python-code voor HubSpot en hoe dit uw bedrijf kan helpen.

Aangepaste Python-code gebruiken

Als je het nog niet wist, Functions Hub is HubSpot’s nieuwste toevoeging aan hun “Suite of Hubs.” Ze definiëren het als een uniforme toolset die:

  • Verbindt applications
  • Schoont en beheert klantgegevens
  • Automatiseert bedrijfsprocessen onder één centraal CRM-platform

Een van de belangrijkste functies is het toevoegen van aangepaste code aan workflows – dit combineert de kracht van HubSpot’s automatisering achieved JavaScript of Python.

Het gebruik van aangepaste code binnen een applicatie als HubSpot is een geweldige manier om problemen op te lossen die voorheen vastzaten aan de gegevensstroom.

Zo kon het team hier bij Lake Just one onlangs gebruik maken van Ops Hub om een ​​workflow op te bouwen die de gegevens van een formulier van een derde partij bij indiening aanpaste.

Dit was simpelweg niet mogelijk zonder Ops Hub. Laten we hier wat dieper op ingaan.

We volgden het formulier in kwestie achieved de trackingcode van HubSpot en de inzendingen werden automatisch verzameld. Er waren echter beperkingen waar het formulier van derden werd gehost. Deze beperkingen hadden betrekking op het veld Naam en hoe het werd verzonden vanaf de derde partij die van toepassing is op HubSpot.

HubSpot kon het veld alleen vastleggen als de eigenschap First Identify, en als er een voor- en achternaam waren, weigerde het deze helemaal vast te leggen. Onze klant experienced een added integratie die ook de naamvelden nodig had van het indienen van het formulier.

Hier komt de Operations Hub om de hoek kijken.

Eenvoudige recommendations om aangepaste Python-code voor HubSpot te gebruiken

Hoewel de documentatie van HubSpot uitstekend is, richt deze zich voornamelijk op JSON. JSON, of JavaScript Object Notation, is een open standaardindeling waarmee gegevens through het world wide web kunnen worden overgedragen achieved behulp van attribuut-waardeparen. Nu je de foundation van deze extensie begrijpt, volgen hier een paar ideas uit onze ervaring met Python:

  • eenvoudiger is beter voor kleinere – Doorgaans zijn geheime API-sleutels in code niet nodig voor kleinere oplossingen.
  • Vergeet niet de benodigde eigenschappen toe te voegens – Zorg ervoor dat u de eigenschappen toevoegt waarnaar u moet verwijzen bovenaan het zijpaneel van de code dat in de workflow wordt weergegeven om ze in uw code te gebruiken.
  • Testen, testen en testen – Check uw code om er zeker van te zijn dat u de gewenste resultaten krijgt
  • Duidelijke etikettering – Zorg ervoor dat uw uitvoervariabelen duidelijk gelabeld zijn. Zodra u weer in de workflow bent, kunt u alleen de naam van de variabele zien.

Implementeer aangepaste Python-code voor uw HubSpot met Lake A single

Functions Hub heeft een overvloed aan gebruiksscenario’s en dit voorbeeld schraapt slechts het topje van de ijsberg als het gaat om het implementeren van aangepaste python-code.

Als je het kunt coderen, kun je het waarschijnlijk achieved deze software bereiken. HubSpot heeft voorbeeldoplossingen die u op hun website kunt openen om ideeën op te doen voor mogelijke oplossingen.

Neem vandaag nog get hold of op met onze digitale marketingexperts bij Lake One voor meer informatie of als u hulp wilt bij het coderen van Python. We zijn er altijd om te helpen.

Next Post

De 4 grootste verschillen tussen Facebook- en Instagram-advertenties

U wilt dus adverteren, maar u weet niet zeker welke van deze twee mega-socialmediaplatforms ‘het beste’ is voor uw bedrijf. Nou, om eerlijk te zijn, het maakt niet uit hoeveel je finances is… wie je publiek is… of wat je aanbiedt… Het antwoord is BEIDE… en HET HANGT ER VAN […]
De 4 grootste verschillen tussen Facebook- en Instagram-advertenties