8 manieren om een ​​succesvol virtueel teambuilding-evenement te organiseren » Vreugdevuur voor kleine bedrijven

Nicole Smith

Misschien leek het in eerste instantie onmogelijk om evenementen on-line te organiseren. De komst van de COVID-19-pandemie heeft echter veel ogen geopend voor de mogelijkheid om evenementen op afstand te organiseren. Sinds 2020 is er een toename van het aantal vergaderingen en activiteiten die on the net plaatsvinden, en het heeft vaak de voorkeur van velen boven fysieke evenementen. Dit maakt de meeste mensen bezorgd more than hoe ze een online evenement goed kunnen plannen en organiseren.

Dus als je nadenkt more than hoe je een succesvol virtueel teambuilding-evenement kunt organiseren, zijn hier een paar manieren waarop je dit kunt doen:

1) Vind een betrouwbaar virtueel evenementenplatform

Dit is het eerste dat u moet kunnen oplossen. Zoek een betrouwbaar platform waarmee u uw evenementdoelen kunt bereiken, internet zoals u de meest comfortabele locatie voor uw fysieke vergaderingen zou kiezen.

U moet teambinding tussen uw leden aanmoedigen, dus het platform dat u kiest, moet een gebruiksvriendelijke interface hebben die: virtueel bedrijfsentertainment. Het zou ervoor zorgen dat de deelnemers aan uw evenementen in realtime vrij kunnen communiceren.

2) Stel een tijdlijn in voor uw evenement

Een belangrijk voordeel van virtuele evenementen is dat er minder logistiek hoeft te worden geregeld in vergelijking met fysieke evenementen. Maak daarom optimaal gebruik van de weinige tijd die u aan arranging besteedt. Kies een geschikte datum voor het evenement. Tegen de tijd dat u begint satisfied plannen, moet het evenement ten minste twee weken verwijderd zijn. Noteer indien mogelijk de dingen die u moet doen in een spreadsheet, zodat u niets weglaat.

Als de dagen verstrijken, zorg er dan voor dat je voor de grote dag alles van je to-do-lijstje afstreept. Als je teamleden hebt in andere landen met verschillende tijdzones, moet je een tijd overwegen die voor iedereen werkt. Onthoud dat je een teambuilding evenement organiseert, dus je zou willen dat al je teamleden aanwezig zijn. Zorg er altijd voor dat niemand wordt vergeten, dus controleer je gastenlijst vaak voor het evenement.

3) Prepare interessante activiteiten

Omdat dit een virtueel teambuilding-evenement is, moet je more moeite doen om het leuk te maken, hoe ver de deelnemers ook van elkaar verwijderd zijn. Denk aan leuke en uitdagende activiteiten die ervoor zorgen dat uw workforce betrokken blijft en niet wordt afgeleid. De activiteiten moeten samenwerking en communicatie tussen teamleden inhouden om binding aan te moedigen en hun sterke punten te identificeren. Het is mogelijk om dit on the internet te bereiken als je de geschikte activiteiten kiest die iedereen mee kunnen nemen.

Maar zelfs als u zich bezighoudt satisfied spannende activiteiten, moet u ervoor zorgen dat de structuur niet wordt weggelaten. Er is altijd een kans dat dingen baldadig en onhandig worden, zelfs on the web. Door plezier en structuur in evenwicht te brengen, wordt uw virtuele teambuilding-evenement erg interessant en georganiseerd.

4) Maak een begroting

Uw virtuele vergadering heeft misschien wat geld nodig, internet als fysieke evenementen, omdat er kosten aan verbonden zijn. Maar vaak kosten virtuele vergaderingen minder dan fysieke. Het is belangrijk om een ​​budget te maken dat nodig kan zijn voor uw virtuele teambuilding-evenementen. Bent u bijvoorbeeld van plan om prijzen uit te delen aan degenen die deelnemen aan uw spellen of andere activiteiten? Hoeveel zou dit u kosten?

Sommige van de beloningen die u virtueel kunt geven, zijn onder meer kortingsboncodes, free of charge vouchers, enz. Mogelijk moet u betalen voor het virtuele system dat uw teambuildingevenement organiseert om toegang te krijgen tot enkele extra activiteiten. Al deze moeten worden verzorgd in uw price range.

5) Zorg ervoor dat iedereen is uitgerust fulfilled wat ze nodig hebben

In gevallen waarin de activiteiten bepaalde soorten apparatuur van de deelnemers kunnen vereisen, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ze deze allemaal hebben, zodat niemand wordt buitengesloten. Deze behoeften kunnen een sterke internetverbinding, een webcam, een USB-microfoon, enz.

Informeer hen van tevoren about deze vereisten en maak waarschijnlijk de nodige regelingen of voorzieningen voor degenen die ze niet hebben.

6) Stel doelen voor het evenement

Voordat u een virtueel evenement plant, moet u doelen stellen om het succes ervan te meten. Wat wil je bereiken fulfilled dit evenement? Er zijn tal van redenen, waaronder dat u wilt dat uw teamleden plezier hebben. Als uw teamleden het hele jaar door aan het werk zijn en u wilt dat ze zich thuis vermaken, kunt u hiervoor een evenement creëren.

Een ander doel zou kunnen zijn om hun communicatie te versterken voor: teamwerk bevorderen of om relaties en een verstandhouding op te bouwen doorway hen te helpen vertrouwd te raken satisfied elkaar. Het kan ook een manier zijn om hun moreel een boost te geven of hun harde werk te belonen. Welk doel je ook voor ogen hebt, het is nuttig. Door deze doelen te stellen, kunt u ook activiteiten selecteren waarmee u ze kunt bereiken.

7) Draag je teamleden mee

Onthoud dat dit virtuele teambuilding-evenement dat je wilt organiseren voor het hele crew is en niet voor jou of een bepaald teamlid. Absoluut iedereen moet op de hoogte zijn en meegaan in de plannen en activiteiten.

Ontmoet elk van hen en ontdek wat ze willen doen en aan welke activiteit ze graag zouden willen deelnemen. Zorg ervoor dat elk van de teamleden de keuze opneemt, zodat niemand zich buitengesloten voelt. Stimuleer hun interesse in het evenement en zorg ervoor dat ze erop anticiperen.

8) Maak het interactief

Er is geen manier om een ​​succesvol teambuilding evenement te realiseren zonder het interactief te maken. Zij moeten hier actief aan kunnen deelnemen, ook al gebeurt dat virtueel. Houd uw leden enthousiast en betrokken door het coöperatief te maken. Gebruik hun ideeën, houd een paar wedstrijden en laat hun hart verlangen naar de volgende activiteit op het programma.

Je moet het ook niet te lang en vermoeiend maken, zodat hun concentrate niet vermindert. Het is belangrijk om een ​​looptijd te hebben en hen hiervan bewust te maken. Vraag hen hoe ze elke activiteit leuk vonden en welke ze het leukst vonden.

Doorway dit allemaal op zijn plaats te zetten, kunt u er zeker van zijn dat u een succesvol virtueel teambuilding-evenement organiseert. U kunt na het evenement abide by-up-e-mails of feedbackformulieren sturen. Vergeet niet om altijd dienovereenkomstig te plannen en het beste virtuele platform te gebruiken dat u kunt vinden. Stel doelen en werk ernaar toe door de juiste activiteiten te selecteren. Houd het interactief en boeiend.

Next Post

Hoe u het juiste bureau voor uw bedrijf vindt

Eigenaren van kleine bedrijven, ondernemers en bedrijven die proberen doorway te breken in de grote arena’s en online strijden om de aandacht van de consument, kunnen ongrijpbaar, duur en ronduit vermoeiend lijken.
Hoe u het juiste bureau voor uw bedrijf vindt