7 topchef-ontbijtideeën voor de komende week

Nicole Smith

Eet ‘s ochtends goed om de dag goed te beginnen. Het belang van een voedzaam ontbijt kan niet genoeg benadrukt worden. Banketbakker uit Bangalore, Avin Thaliath, medeoprichter en directeur van Lavonne Academy of Baking Science and Pastry Arts, deelde enkele ideeën satisfied Company These days.

maandag | Granola electrical power bowl

Weekends zijn meestal cheatdagen als het om eten gaat, dus doordeweeks zou iedereen zich grotendeels moeten concentreren op gezond eten. Begin de weekdag fulfilled eiwitrijke maaltijden om vol en energiek te blijven. Males kan altijd kiezen voor een handige en voedzame ‘haver mueslireep’ of ‘granola ability bowl’ wat een blend is ​​van granola, yoghurt, vers gesneden fruit, fulfilled een scheutje honing.

dinsdag | Fruit-chia pudding of parfait

Er kan niets mis gaan satisfied een snelle, gemakkelijke parfait boordevol bessen of seizoensfruit. Het toevoegen van chiazaden kan de goedheid van eiwitten, vezels en Omega-3 vrijmaken. Gentlemen kan noten toevoegen voor goede vetten en haver voor een hoog vezelgehalte. Dit is een on-the-go, voedingsrijke ontbijtoptie.

woensdag | Zuurdesembrood belegd achieved hummus, champignon

Transformeer crackers in gezonde bites achieved een paar simpele veranderingen. Neem crackers van ragi of griesmeel en bedek ze satisfied gezonde plantaardige spreads zoals hummus en bestrooi met gebakken champignons. Je kunt ook bieten, spinazie of basilicumhummus proberen, of gepureerde eieren. Gebruik zuurdesembrood dat als prebioticum kan werken en kan helpen bij het handhaven van een stabiel, gezond spijsverteringsstelsel.

donderdag | Koude fruitsalade fulfilled verse kruiden en gekonfijte walnoten

Een schaal fulfilled seizoensfruit is altijd de beste manier om de dag te beginnen. Meng het achieved kruiden en walnoten. Gecombineerd met de ontstekingsremmende goedheid van kruiden en de rijkdom van walnoten, kan een ontbijt op foundation van fruit iemand de hele dag energiek houden.

vrijdag | Knapperig spek, ei en kaas satisfied broodje mosterd-mayonaise

Een alternatief hiervoor kan een avocado-toast zijn of een focaccia-brood met perzik en rozemarijn gevuld achieved eieren en groenten. Er is geen specifiek instant waarop je een broodje kunt eten. Je kunt je dag altijd beginnen met een eiwitrijk broodje en vet uit vlees, eieren of plantaardige vetten zoals avocado. Toppings en vullingen kunnen vegetarisch of niet-vegetarisch zijn.

zaterdag | Groentenbroodje achieved zongedroogde tomaatjes

Dit is een eenvoudig, gezond ontbijt voor elke dag van de 7 days. Verpakt achieved de hoge voedingswaarde van verse groenten, achieved de zoet-pittige smaak van zongedroogde tomaten, is dit een knapperige, heerlijke sandwich. Gebruik een willekeurig brood.

zondag | Seizoensgebonden smoothiebowl

Een rijke fruitsmoothie fulfilled daarop gesneden fruit, granola en honing. Sluit de 7 days af fulfilled een smoothie bowl gemengd met fruit, granola en een scheutje honing. Het is de beste manier om een ​​week te beëindigen of er een te beginnen. Kies seizoensfruit voor de smoothie-kommen, want ze zijn een goede bron van vezels, eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten om je dag te beginnen.

Next Post

Wat de beste (en slechtste) digitale marketingbedrijven bieden

Het inhuren van een digitaal marketingbureau kan u op het juiste pad zetten om uw bedrijf te laten groeien. Het verkeerde bureau kan uw reis echter tot stilstand brengen.
Wat de beste (en slechtste) digitale marketingbedrijven bieden