6 eenvoudige manieren om de teamgeest te stimuleren met externe medewerkers

Nicole Smith

werkscherm op afstand

Thuiswerken is hier om te blijven. Vóór de pandemie waren de mogelijkheden voor flexibel werken en werken op afstand vrij beperkt. Maar sinds we gedwongen werden om thuis te werken, hebben veel meer bedrijven zich gerealiseerd hoe goed het is voor het behoud van personeel, productiviteiten zelfs om geld te besparen op kantoorruimte en benodigdheden.

Maar hoewel thuiswerken veel positieve kanten heeft, kan het moeilijk zijn om de teamgeest en het moreel een strengthen te geven en om goede relaties met en tussen werknemers te creëren. Dit kan al snel de stemming en de kwaliteit van het werk beïnvloeden.

Gelukkig kunnen veel van de manieren waarop we de teamgeest op kantoor stimuleren, worden aangepast voor thuiswerkers. Hier is een blik op enkele van de beste.

1. Blijf verbonden.

De belangrijkste reden waarom de teamgeest eronder lijdt als we vanuit huis werken, is dat we elkaar niet van dag tot dag zien. Het kan moeilijk zijn om je onderdeel van een staff te voelen als je niet dagelijks get hold of hebt fulfilled de andere leden. In call blijven achieved regelmatige teamvergaderingen op afstand en niet alleen één-op-één chats of e-mails, is de beste manier om een ​​gevoel van teamwerk te bevorderen. Moedig uw medewerkers aan om ook zonder u te videochatten.

Sommige teams vinden dat briefings die eenmaal for each dag plaatsvinden effectief zijn, zowel ‘s ochtends als ‘s middags, terwijl anderen de voorkeur geven aan minder frequente of meer spontane vergaderingen. Zoek wat voor jou werkt.

2. Vind leuke manieren om te communiceren.

E-mails, gedeelde applicaties zoals Trello en videochats zijn essentieel om op afstand als workforce te werken. Maar als je een echt gevoel van kameraadschap wilt creëren, wat cruciaal is voor een goede teamgeest, moet je een beetje plezier introduceren.

Start off satisfied het spelen van eenvoudige game titles zoals Phrases with Friends of on the web multiplayergames zoals Fortnite fulfilled je team, en maak zelfs competities en tabellen. Je zult nog steeds communiceren, maar je zult ook plezier hebben. Je kunt zelfs gebruiken een eenvoudige maar handige on the web tool zoals dit om jezelf een voorsprong te geven.

3. Moedig sociale activiteiten aan.

Als uw externe group allemaal binnen een woon-werkafstand van het kantoor woont, moet u de moeite nemen om sociale evenementen buiten de werkdag te regelen. Sommige van uw team zullen elkaar nooit ontmoeten als ze allemaal op afstand werken, en hoewel on the internet relaties tellen, is er niets beters dan samen te komen voor een maaltijd om elkaar te leren kennen en vriendschappen op te bouwen.

Als je wilt, kun je zelfs een moreel officier of teamvertegenwoordiger om evenementen te organiseren, zowel achieved als zonder uw aanwezigheid.

4. Erken tricky werken.

In een kantooromgeving is het gemakkelijk om aan het eind van een lange dag goed gedaan te zeggen of iemand te bedanken voor het doen van een added stap voor een taak. Wanneer uw werknemers op afstand zijn, kan het moeilijker zijn om te zien hoe tricky ze werken, en gemakkelijk te vergeten om achieved erkenning get hold of op te nemen.

Maak hier een prioriteit van. Zorg ervoor dat u weet hoeveel moeite uw personeel doet en moedig hen aan om elkaar te prijzen. Als je iets geweldigs ziet, neem dan make contact with op en zeg dankjewel en goed gedaan. Het kan veel betekenen.

5. Vier gelegenheden.

Op kantoor deel je misschien een taart voor iemands verjaardag, of consume je als iemand verder gaat. Dit zijn dingen die laten zien dat u om uw personeel geeft en helpen bij het vormen van banden. De meeste telewerkers missen deze kleine maar belangrijke gebaren.

Als je kunt, organiseer dan een sociaal evenement om gelegenheden of bepaalde successen te vieren, en als dit niet mogelijk is, zorg er dan in ieder geval voor dat je het in je teamvergadering vermeldt en een kaart en bloemen stuurt.

6. Moedig goede pauzes aan.

Thuiswerkers maken zich vaak schuldig aan eten aan hun bureau om meer gedaan te krijgen. Maar dit is niet goed voor het moreel en dus ook niet voor de teamgeest. Moedig ze aan om een ​​goede pauze te nemen en wat tijd weg te nemen van schermen om op te frissen en op te laden.

Door de teamgeest te stimuleren, kunnen uw medewerkers beter als staff werken, zelfs als ze niet bij elkaar zijn. Het kan het moreel en de productiviteit een improve geven en helpen om van uw bedrijf een geweldige werkplek te maken.

Next Post

De vreugde van het lachen | Solopreneur-oplossingen

“Lachen is het beste medicijn” is een uitdrukking die teruggaat tot bijbelse tijden als een oud spreekwoord en het wordt vandaag de dag nog steeds veel gebruikt in excess of de hele wereld. Dat is omdat het waar is! Laten we eens kijken naar wat er in je lichaam, geest […]
Vraag en antwoord met Barry Schwartz: hoe je de ultieme bron wordt door te doen waar je van houdt