4 redenen waarom u geen videobedrijf van derden zou moeten inhuren

Nicole Smith

Als u een bedrijfseigenaar bent of een verkoop- of marketingteam leidt, is de kans groot dat u al weet dat movie het heden en de toekomst van contentmarketing is.

Veel goedbedoelende bedrijven wenden zich tot externe videoproductiebureaus om hen te helpen bij het maken van marketingvideo’s, denkend het is te duur of te ingewikkeld om movie in eigen huis produceren. Het filmen van video’s van hoge kwaliteit en het bewerken ervan achieved voldoende productiewaarde om de aandacht van potentiële klanten te trekken, kan intimiderend zijn, en u hebt misschien niet de applications of vaardigheden om dit te doen.

Als dit klinkt als iets waar je achieved je staff moeite mee hebt om voorbij te komen, ben je zeker niet de enige – maar voordat je je toelegt op outsourcing, moet je rekening houden satisfied de nadelen van het inhuren van een extern videomarketingbureau.

Effect heeft satisfied honderden bedrijven samengewerkt om intern marketingvideo’s te maken, en als resultaat hebben onze klanten gezien ongelooflijke inkomende marketingresultaten. We hebben ook met derde partijen samengewerkt, dus we krijgen vaak de vraag waarom het produceren van video by way of een bureau zo’n slecht idee is.

In dit artikel gaan we het antwoord op deze vraag uitleggen, waaronder:

  • Vier veelvoorkomende problemen waarmee bedrijven te maken krijgen als ze samenwerken achieved een videoproductiebureau.
  • Redenen om in plaats daarvan video clip insourcing te overwegen.

Op deze manier weet u wat u kunt verwachten, terwijl u meer video-inhoud maakt om uw bedrijf te laten groeien.

Dit is wat u moet weten.

Free of charge cursus: videoverkoop en marketingstrategie

4 redenen om niet samen te werken fulfilled een extern videoproductiebureau

Hoewel de meeste bedrijven die een videoproductiebureau inhuren zich voorstellen dat het bureau voor alles zal zorgen en het videoproductieproces een fluitje van een cent zal maken, is dit meestal niet het geval.

Hoewel er videomarketingbureaus zijn die werk van hoge kwaliteit kunnen maken, hebben we geconstateerd dat er specifieke problemen zijn die zich vaak voordoen in het proces waardoor insourcing een betere optie is.

Hier is wat u moet overwegen voordat u kiest voor een uitbestede videomarketingcampagne.

1. Lang creatieproces

Dit kun je tegenkomen bij een productiebedrijf van elke omvang.

Er is een geschatte tijdspanne vanaf het second dat een klant voor het eerst get hold of maakt satisfied een videoproductiebureau tot het instant waarop het eindproduct wordt afgeleverd (en iedereen is aan het knallen en significant-fiving).

Echter, dat geschatte tijdsduur is waarschijnlijk langer dan je denktom vele redenen.

Ten eerste begint het plannings- en preproductieproces meestal satisfied één persoon die optreedt als contactpersoon voor het productiebureau.

Als de pre-productie voldoende is gedaan om een ​​leverbare planning te garanderen die goed is afgestemd op uw verwachtingen, dan zijn er meestal ergens tussen de 3-6 vergaderingen die moeten plaatsvinden.

Deze vergaderingen zijn meestal weken na elkaar gepland en vereisen veel meer voorbereidend werk van jouw kant, inclusief voorbeeldvideo’s, het verzamelen/delen van creatieve middelen, interne coördinatie en besluitvorming about wie deel zal uitmaken van de video clip.

Dan, ook nadat de pre-productie en de productie zelf heeft plaatsgevonden, beland je in de laatste fase van het creatieproces, dat bijna altijd de bottleneck is bij elk productiebureau: put up-productie en montage.

Veel editors hebben consequent achterstanden satisfied andere projecten, omdat dit de langste tijd in beslag neemt, vergeleken met elke andere fase.

Bewerken vereist ook vaak een minimum amount van 2-3 revisies. De heen en weer communicatie tussen u en het bureau by way of e-mail kost meestal enkele weken meer tijd en moeite.

God verhoede dat er meer dan een paar mensen in uw organisatie zijn die de movie moeten goedkeuren. Dan spoor je je eigen mensen op en probeer je opinions te krijgen op elk thought.

Deze lange tijdlijn kan initiatieven of andere campagnes die afhankelijk zijn van de inhoud, vertragen.

Het betekent ook dat je workforce geen agile written content kan maken die snel reageert op nieuws of updates.

Het laatste wat je wilt, is de pre-productie starten voor een video clip die verouderd is tegen de tijd dat je hem daadwerkelijk uitbrengt.

Satisfied dit alles in gedachten moeten kwaliteitsbureaus, klein of groot, vaak 6-8 maanden gecontacteerd ten minste voordat de laatste video nodig is.

Het vereist ook dat u en uw organisatie veel van het zware werk doen op het gebied van organizing en communicatie.

Dit brengt ons bij een gerelateerd probleem…

2. Beperkte bandbreedte en reikwijdte

Niemand wil het gevoel hebben dat ze hun venture haasten om een ​​deadline te halen. Wil je een best afleverbaar, niet een “dit is alles waar we tijd voor hadden” online video.

De uitdaging bij videoproductiebureaus is dat je maar een bepaalde hoeveelheid preproductietijd hebt om je doelen te definiëren.

Agentschappen van elke omvang hebben waarschijnlijk: meerdere klantprojecten waarmee ze tegelijk jongleren. Ze zullen dus waarschijnlijk de hoeveelheid tijd moeten beperken die wordt besteed aan pre-productie om uw doelstellingen en visie te begrijpen. Dit kan leiden tot resultaten die slechts gedeeltelijk aan de verwachtingen voldoen.

Als je bijvoorbeeld de Ze vragen, jij antwoord-benadering van videomarketing gebruikt, wil je video’s maken die een onmiddellijke impression hebben op je verkoop. We noemen deze video’s De verkopende 7.

Wanneer u vertrouwt op een extern videoproductiebedrijf om deze video’s te maken in plaats van een in-property videograaf inhuren, kan het maken van deze video’s veel langer duren. Bovendien, aangezien het videoproductiebedrijf uw bedrijf niet kent zoals u, is het zelfs nog moeilijker om video’s te maken die echt resoneren achieved uw kopers.

De oplossing?

In excess of het algemeen betekent dit dat u ruimschoots de tijd moet nemen met uw interne crew om precies te definiëren wat u wilt, zodat u dat kunt doorgeven aan uw productiebureau.

Als je wilt dat een online video eruitziet, aanvoelt en bereikt wat je hoopt, is het meer afhankelijk van je staff om die variabelen te verwoorden dan van het productieteam om ze uit jou te halen.

Begrijp me niet verkeerd, het succes van videoplanning en preproductie ligt niet alleen op uw schouders als opdrachtgever.

Ik denk echter dat het belangrijk is voor klanten van videobureaus om te erkennen dat deze past weer meer op de klant ligt dan op het bureau, vooral wanneer de klant erkent dat de reikwijdte van het bureau klein is en verspreid around meerdere projecten tegelijk.

Dit is waarom we onze klanten altijd aanbevelen een in-residence videograaf inhuren. Fulfilled een videograaf in uw crew, hoeft u nooit te wachten tot een bureau uw video’s maakt en levert. Je hebt daar iemand die continual deze inhoud voor je bedrijf maakt.

Je wilt geen geld uitgeven aan een movie van derden die vanaf het begin gedoemd is om ineffectief te zijn.

3. Veranderende talentenpool

Hoe weet je dat je team niet alleen ervaring heeft met de uitrusting, maar ook achieved elkaar?

Het is heel gebruikelijk voor bureaus, vooral kleinere, om vul de excess handen die nodig zijn voor een shoot satisfied freelance videoprofessionals (wat een nadeel kan zijn voor je videosucces… – hierover later on meer). Kleine bureaus doen dit vaak, vooral wanneer het bureau niet lokaal is voor uw bedrijf.

Als uw bedrijf het bureau vraagt ​​om te reizen voor productie, is het voor het bureau kosteneffectiever om lokale freelancers in te huren in plaats van een tweede cameraman achieved hen mee te nemen.

Freelancers kunnen de kosten voor het bureau – en ook voor u – laag houden, maar er ontstaan ​​problemen wanneer de gecontracteerde teamleden die uw inhoud produceren, verschillende ervaringsniveaus hebben.

Freelancers worden meestal gekozen op basis van gemak, beschikbaarheid en kosten lang voordat het niveau van teamcompatibiliteit wordt overwogen.

Dit zorgt voor een kwaliteitsvariabiliteit die u niet wilt laten zien aan uw eindaflevering, vooral als u meerdere projecten fulfilled hetzelfde bureau hebt gemaakt. U wilt dezelfde handen die aan uw inhoud werken om te onderhouden consistentie tussen creativiteit en experience.

Hetzelfde kan gezegd worden als de bemanning die aan uw undertaking werkt nog niet eerder heeft samengewerkt.

Er is een echt samenwerkingsritme vereist tijdens een shoot om bijna perfecte inhoud te maken, en dat ritme vereist een serieus niveau van begrip en geleren tussen alle betrokkenen.

Het is belangrijk om te vragen of het bureau in het verleden satisfied de freelancer(s) heeft gewerkt en hoe vaak. Vraag bijvoorbeeld beeldmateriaal dat doorway hetzelfde workforce is gemaakt, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Anders krijg je het gevoel dat het bureau optreedt als de ‘tussenpersoon’ tussen jou en de lokale freelancers die worden ingehuurd.

4. Hoge kosten for each video clip

Wanneer je zowel de tijd- als de geldinvestering combineert die nodig is om elke online video achieved een bureau te maken, kijk je naar hoge kosten, ongeacht hoe je de taart snijdt. U moet voor een ander bedrijf betalen om een ​​bemanning in te huren en materiaal te kopen of te huren.

De kosten van het gebruik van een bureau 3-4 keer for each jaar zijn: gelijk aan het inhuren van een effectieve videograaf in huis (vanaf ongeveer $ 45.000 salaris moreover voordelen), maar minus de flexibiliteit.

Elke organisatie wil geld besparen, en u denkt misschien dat het uitbesteden van uw videoproductie een manier is om dat te doen, maar zoals u kunt zien, als uw bedrijf van program is om video een vast onderdeel te maken van zijn inspanningen op het gebied van contentmarketing (of zelfs maar de dozen satisfied The Offering 7), kunnen de kosten snel oplopen.

Videoproductie uitbesteden?

Hoewel u deze veelvoorkomende problemen bij het inhuren van een videoproductiebureau kunt vermijden, is het voordelig voor uw bedrijf om er een in te huren?

Na jaren fulfilled honderden klanten te hebben gewerkt – en ooit zelfs het werk van het videoproductiebureau zelf te hebben gedaan – kunnen we je keer op keer vertellen dat onze klanten verdienen de grootste ROI wanneer ze een cultuur omarmen van het in-property produceren van video clip.

De reden?

Niemand kent uw bedrijf, uw visie en uw doelen beter dan uw eigen staff.

Om de best mogelijke resultaten te behalen achieved uw videomarketingstrategie, moet u: een fulltime videograaf inhuren om eigenaar te worden van het videoproductieproces van uw bedrijf. Anders geeft u veel te veel uit voor een resultaat dat nauwelijks een verschil maakt voor uw bedrijfsresultaten.

Je denkt misschien: “Waarom zou mijn bedrijf een fulltime videograaf nodig hebben? Er is geen sprake van dat we iemand nodig hebben die hier 40 uur for every 7 days aan werkt.”

Maar de waarheid is dat onze klanten u zouden vertellen dat als u de zakelijke groei zou ervaren die het inhuren van een fulltime videograaf heeft op uw verkoop- en marketingcijfers, u niet zou aarzelen.

Natuurlijk kunnen er gevallen zijn waarin u een eenmalige video clip wilt, maar als video-inhoud een hoofdbestanddeel van uw strategie wordt, is in-house de beste keuze.

Laat uw bedrijf groeien fulfilled in-residence video

We hebben honderden B2B- en B2C-bedrijven zoals het uwe geholpen bij het creëren van winnende videostrategieën die vertrouwen opbouwen bij prospective customers en verkoopteams in staat stellen beter dan ooit te verkopen.

Het beste is dat deze groei voor u in maanden kan gebeuren – niet in jaren.

Voorbeelden van bedrijven die deze benadering gebruiken om movie intern te brengen (zoals beschreven in Marcus Sheridan – mede-eigenaar en directeur hier bij Effect – en The Visible Sale van Tyler Lessard) zijn onder meer:

  • Mazzella Bedrijven: Na het creëren van The Lifting and Rigging Channel met dit proces, hebben ze nu meer dan 4.000 YouTube-abonnees en hebben ze meer dan $ 20 miljoen aan inkomsten gegenereerd.
  • Lucidchart: Sinds de commence van zijn Lucidchart Explains the Online-kanaal heeft dit B2B-bedrijf dat software program voor diagrammen, gegevensvisualisatie en teamsamenwerking levert meer dan 20 miljoen kijkers bereikt en meer dan 400.000 YouTube-abonnees gekregen.
  • Universiteit van Loyola: Door een interne videograaf in te huren, heeft de universiteit een acceptatievideo gemaakt die meer dan 15.000 weergaven kreeg van bijna 12.000 mensen, samen fulfilled meer dan 4.000 on-line beoordelingen. Door hun videoprogramma had Loyola een recordaantal eerstejaarsstudenten.

Bekijk onze gratis cursus om te leren hoe u deze videocultuur binnen uw bedrijf kunt opbouwen Videoverkoop en marketingstrategie doorway IMPACT’s videocoach Zach Basner, of praat met een adviseur die je doorway de stappen kan leiden.

Als je eenmaal de juiste persoon hebt gevonden, is het maken van veel video’s voor je kleine bedrijf een fluitje van een cent. U zult versteld staan ​​van de dramatische toename van verkeer, potential customers en verkopen – en u zult zich afvragen waarom u in hemelsnaam niet eerder een intern videoproductieteam hebt ingehuurd.

Next Post

Nieuwe gegevens, inzichten, casestudy's, voorspellingen

Klik op afspelen op de video hierboven voor een hoogtepunt van de 2022 B2B influencer-marketingrapport. Met 2022 in volle gang delen het team en ik van TopRank Marketing graag ons tweede rapport over de B2B Influencer Marketing. Omdat de zakenwereld uitdagingen heeft overwonnen, geroteerd, aangepast en geïnnoveerd, hebben we een […]
Download 2022 B2B Influencer Marketing Report