12 manieren om alles te krijgen wat je wilt in je Biz & Life !!!

Nicole Smith

We willen veel dingen in ons leven. Maar soms realiseren we ons gewoon dat het onmogelijk is om alles te krijgen we willen zekeren op zo’n manier geven we onze inspanningen op.

Je leven is al vol, dus waarom zou je proberen nog een doel of droom toe te voegen? Maar het betekent niet dat je geen doelen of dromen moet hebben. Het betekent alleen dat ze goed doordacht en uitgevoerd moeten worden.

In de afgelopen vijf jaar heb ik meerdere keren ontdekt hoe ik iets wil krijgen, en al snel na dat aanvankelijke enthousiasme end ik gewoon en ga verder satisfied de dagelijkse dingen om me heen. Dat was verkeerd gedrag van mijn kant. Maar toen ik mezelf begon te trainen om dingen anders te zien en eraan te werken, realiseerde ik me gewoon dat alles kan worden bereikt, normaal gesproken als het iets echts en haalbaars is volgens mijn eigen potentieel.

Wat je wilt, is altijd binnen handbereik als je deze 12 ingrediënten in je leven hebt. In dit bericht wil ik iets delen dat ik uit mijn ervaring heb geleerd in de vorm van de 12 meest essentiële ingrediënten om alles te krijgen wat je wilt.

1) wees een Motion Jackson

2) Professional-actief, in plaats van novice

3) Continu leren bouwt vaardigheden op

4) wees geen freak, maar wees uniek

5) ga voor je dromen – om te bereiken

6) krijg comments van mellow Fellows

7) probeer meer gekke creatieve benaderingen

8) een netwerk hebben om uw ideeën te delen

9) Door minderjarigen te begeleiden, krijg je nieuwe ideeën

10) Zorg en deel uw ideeën om anderen te helpen

11) Approach uw pad strategisch en controleer het maandelijks

12) Vier je overwinningen – groot of klein

Dat is alles !!!

Inhoudsopgave

1. Wees altijd een persoon van actie. . .

. . . als je alles wilt krijgen wat je wilt. Je kunt niet verwachten dat je krijgt wat je wilt als je niet neemt acties waarmee je kunt bereiken wat je wilt. Wat kan je ervan weerhouden om het te krijgen – als je weet wat je wilt? Begin iets te doen, want niemand anders zal het voor je doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid.

Handel nu !!! Wees bereid om iets te doen en handel ernaar. Als je nieuwe vaardigheden wilt leren, doe dan onderzoek, volg een cursus of huur een coach in. Mensen die gedreven om iets te bereiken een grotere kans hebben om te krijgen wat ze willen, zowel in het leven als in het bedrijfsleven – vastberaden zijn.

Als je wilt dat er iets gebeurt, vraag jezelf dan af:Wat moet ik doen om het te laten gebeuren??” Het simpele antwoord is: Maak een Strategy en volg het!!! Mensen die zichzelf de juiste vragen stellen, ondernemen de juiste acties en blijven gefocust op hun doelen. Ze hebben meer kans om die doelen te bereiken dan anderen die niet de juiste vragen stellen of de juiste acties ondernemen. Denk dus na about wat u moet doen en maak tijd vrij om eraan te werken. Maak nu het plan en houd je eraan !!!

2. Phrase meer Pre of Professional * Energetic dan Re-Energetic . * .

. . . om alles te krijgen wat je wilt. * Beter dan Amateur-actief. Op iets reageren is geen eigenschap van succesvolle ondernemers. Succesvolle ondernemers zijn proactieve personen en dit proactieve gedrag stelt hen in staat om bijna alles te krijgen wat ze willen.

Vooruit plannen. Proactief zijn betekent vooruit plannen. Als je proactief bent, neem je de controle over je leven en get started je je hersenen te gebruiken om beslissingen te nemen die zijn afgestemd op je doelen. Als gevolg hiervan zul je je niet overweldigd voelen als er iets opkomt, omdat je al tijd hebt vrijgemaakt om het aan te pakken.

Versnellen – Stap erop !!! Je kunt niet alleen hopen op succes. Je moet eigenlijk stappen maken succes te verzekeren. Het is het verschil tussen rondhangen en een promotie of een nieuwe klant wensen en er actief iets aan doen. Term dus een meer professional-actief persoon als u zeker wilt dat alles krijgt wat u wilt.

3. Leer continu hoe je alles kunt krijgen wat je wilt.

Ik weet dat je al kennis, vaardigheden en ervaring hebt in het doen van veel verschillende dingen in je kleine bedrijf. Maar deze kennis, vaardigheden en ervaring zijn vaak niet genoeg om alles te krijgen wat je wilt. Je zal moeten continu je kennis vergroten door aan het leren veel verschillende informatie – die u kan helpen bij uw bedoelingen om te krijgen wat u wilt.

Leer verdienen. Het is niet ongebruikelijk dat sommige van de meest succesvolle ondernemers zeggen dat succes een constante staat van leren is. Ze zijn niet verkeerd. Succes is geen eindbestemming. Het is een proceed reis. Je blijft verbeteren en evoluerend. Hoe eerder je deze waarheid accepteert, hoe beter je af bent!!!

4. Probeer altijd uniek te zijn.

Hangt af van jouw Visieveel dingen die je wilt krijgen – vereisen dat je totaal uniek bent – wanneer je werkt aan het bereiken van je dromen. Wees je unieke zelf, iemand die weet wat hij wil, hoe hij dat moet bereiken en wanneer hij dat moet bereiken. Dit is niet de reis van iemand anders. Het is van jou, en maak daarom je reis als uniek als mogelijk.

5. Zorg ervoor dat je echt “ Leuk vinden ” Wat doe je.

Je weet waarschijnlijk al dat je niet kunt bereiken wat je wilt, als je iets moet doen wat je echt niet leuk vindt. Daarom moet u er zeker van zijn dat wat u wilt sterk verband houdt achieved de vereisten above: wat je moet doen en wat u moet doen, is iets dat u graag zult doen.

Passie is de beste mode. Het is goed om iets te vinden dat je bent gepassioneerd around. Wanneer jij bent gepassioneerd about iets, wilt u waarschijnlijk vooruitgang boeken in de richting van uw doelen. als jij Leuk vinden wat je doet, je houdt het vol. Aan de andere kant, als je een hekel hebben aan wat je doet, is de kans groot dat je het opgeeft. Als je gepassioneerd over iets, je doet het niet een tijdje en stopt dan. Je zult willen maken voortdurende vooruitgang richting je doel.

6. Luister naar verschillende Stemmen om je heen.

Je zult altijd verschillende stemmen om je heen hebben die je verschillende dingen zullen vertellen wanneer je op reis bent om alles te krijgen wat je wilt. Sommige zullen zeer zijn ondersteunenden sommige zullen echt zijn vervelend achieved hun bedoelingen om u te stoppen op uw weg naar succes. Luister naar alle stemmen, maar alleen als informatie die u tijdens uw reis zult verwerken om u te helpen de very best mogelijke beslissingen om alles te krijgen wat je wilt.

7. Wees creatief om je weg te vinden. . .

. . . om alles te krijgen wat je wilt, Soms is het geen eenvoudige taak om alles te krijgen wat je wilt. Maar – één ding is zeker – je kunt alles bereiken als je wilt en zet je creativiteit aan om de te ontdekken beste & op de juiste manier om te bereiken wat je wilt.

creativiteit is een van de krachtigste equipment die u kunt gebruiken om verbeteren je vermogen om te krijgen wat je wilt in het leven en in het bedrijfsleven. Om creatiever te worden, start off je achieved de vraag: “Wat kan ik doen dat niemand anders ooit heeft gedaan??”

8. Bouw een krachtig steun de gemeenschap om je heen.

Feit is dat je veel dingen niet kunt bereiken zonder de hulp van andere mensen. Daardoor is dat netwerk / gemeenschap om u heen en uw bedrijf is iets satisfied het grote potentieel om u te helpen bij uw inspanningen. Start met het bouwen van een zeer ondersteunend group die uw reis naar succes zal vergemakkelijken.

Als een crew. Om succesvol te zijn, moet je een gemeenschap van ondersteuning opbouwen. Je moet beginnen satisfied een netwerk van mensen die in u en uw bedrijf geloven. Als je veel vrienden hebt – inclusief mentoren en coaches – die bereid zijn om luister voor jou, zul je in staat zijn om te slagen. Dit komt omdat je veel mensen om je heen hebt die dat willen deel hun kennis en ervaring satisfied jou. Ze kunnen helpen bij het nemen van beslissingen dat komt uw bedrijf 10 goede.

Netwerken. Overweeg ook om deel te nemen aan netwerkgroepen – als je dat nog niet hebt gedaan. Deze kunnen u helpen een netwerk op te bouwen van mensen die in u en uw bedrijf geloven. Je moet ook evenementen bijwonen, of ze nu formeel of informeel zijn. Daar kunt u nieuwe mensen ontmoeten die nuttig zijn voor uw bedrijf. Je kunt ze uitnodigen om deel uit te maken van je group.

9. Assistance andere mensen in uw gemeenschap / netwerk.

Als u hulp van uw gemeenschap wilt ontvangen, moet u ook een behulpzaam persoon zijn voor uw gemeenschap. Het principe van wederkerigheid is echt handig. Onthoud dat de enige manier om hulp te krijgen is doorway: hulp geven jezelf. Je moet bereid zijn om anderen te helpen. Als u dit doet, krijgt u veel voordelen. Je krijgt niet alleen hulp, maar je verdient ook veel respect & geloofwaardigheid.

10. Onbaatzuchtig deel jouw ervaring met andere mensen.

Je bent niet de enige die veel wil bereiken. Maar als u uw ervaring deelt achieved anderen die uw hulp onzelfzuchtig nodig hebben, kunt u verwachten dat zij u ook zullen helpen uw doelen te bereiken.

Hoe te helpen. Als je anderen gaat helpen, zul je tijd met hen moeten doorbrengen en above hun problemen moeten praten. Je moet luister zorgvuldig met wat ze zeggen en willen bereiken. In ruil daarvoor zouden ze hetzelfde fulfilled jou moeten doen. Wees eerlijk tegen elkaar en probeer elkaar te begrijpen.

11. Prepare je pad, volg het, controleer het.

Het plannen van de reis is essentieel om alles te krijgen wat je wilt. Maar alleen als je begint satisfied het implementeren van het approach dat je hebt gemaakt. Anders zijn ze nutteloos voor u.

#1 Approach. Soms zeggen mensen: “Ik moet gewoon mijn weg naar succes plannen.” Als u alleen uw weg naar succes plant, kunt u slagen. Maar je kunt niet garanderen dat je zult slagen als je geen actie onderneemt en op dat pad begint. Dus je moet een hebben strategie (approach) voor uw succes. Je moet je eigen pad bepalen, maar neem af en toe (dwz maandelijks) een pitstop om er zeker van te zijn dat je de weg gaat die je wilt gaan. Wijzig – indien nodig.

12. Vier je overwinningen – groot of klein.

En als laatste ingrediënt om alles te krijgen wat je wilt is je overwinningen vieren. Logischerwijs kun je niet beginnen fulfilled het doen van dingen die je zullen helpen bij je prestatie als je niet genoeg geïnspireerd bent om actie te ondernemen op je reis en dan te vieren wanneer je ze bereikt.

Visie. Stel dat je je acties kunt visualiseren’ positieve invloed op jezelf en degenen die je zien prestaties. In dat geval kom je – ondanks enkele obstakels – nooit verder. De sleutel hier is – om je te concentreren op je acties’ positief influence op uw persoonlijke leven en anderen. Als je eenmaal ergens je zinnen op hebt gezet, zul je voelen geïnspireerd, gemotiveerden opgewonden in excess of om er te komen. Anderen zullen deze triomfen ook delen.

Get started nu !!! Ja, je kunt alles krijgen wat je wilt, maar je moet wel echt willen om dit te bereiken – het creëren van uw reis waarop u aan de vereiste taken zult werken. Simpel gezegd, als je al weet wat je wilt, verspil dan geen tijd en stuur terwijl je de weg opgaat. Begin dingen te doen om alles te krijgen wat je nu wilt !!!

Opmerkingen: Kent u andere manieren om te krijgen wat u wilt?
fm Entre-in-a-Box 7/22 verbeterd door Peter/CXO Wiz4.biz
Voor vergelijkbare Data, klik op Strategische Planning.

Next Post

South Carolina wordt de nieuwste staat die hun inwoners stimulerende cheques aanbiedt

Een van de paar dozijn bereidde in 2022 betaalcheques voor burgers in zuid Carolina. Hoeveel zullen de stimuleringscheques waard zijn voor de cheques voor inflatieverlichting in South Carolina, en wie zal ze ontvangen? Wanneer worden de cheques uitgegeven? Vanwege de toegenomen inflatie vinden Amerikanen het moeilijk om gasoline, voedsel en […]
Vraag en antwoord met Barry Schwartz: hoe je de ultieme bron wordt door te doen waar je van houdt